Tip en ven

Mod fremtidens mål ved fælles indsats

VISION
Vi vil være anerkendt for at skabe værdi for vores kunder ved problemfrit at levere markedsorienterede produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

MISSION
Med afsæt i skandinavisk tradition for design, kvalitet og funktionalitet fremstiller og markedsfører vi produkter til badeværelset
Fællesmængden af vores strategiske fokusområder, kompetencer og værdier gør, at vi kan leve op til vores mission med succes - for vores kunder og for os.

VÆRDIER
Glæde - Respekt - Mod
Vores værdier er drivkraften og afsættet i alt, hvad vi gør: Vi udviser glæde over for både kollegaer, kunder og leverandører. Vi respekterer den enkelte, vores omgivelser og miljø. Vi har mod til udvikling og forandring og sætter spørgsmålstegn ved "vi plejer".

KOMPETENCER
Fagligt - Organisatorisk - Menneskeligt
Udgangspunktet for vores valg af strategiske fokusområder er vores mangeårige erfaring som udvikler, producent, leverandør og samarbejdspartner. Vores faglige, organisatoriske og menneskelige kompetencer betyder, at vi handler ærligt og troværdigt, anvender ærlige materialer og fremstiller ærlige produkter.

STRATEGISKE FOKUSOMRÅDER
Stærke kunderelationer - Markedsorienteret produktudvikling - Problemfri forsyningskæde
Vi vil forstå og leve op til markedernes og vores forhandleres behov. At fokusere på vores kunders salg ud af deres butikker før vores eget salg ind i dem. At støtte og medvirke til at udvikle hver forhandlers forretning, være nemme at handle med og proaktivt hjælpe vores kunder til succes.