Tip en ven

Hjælp til indretning af nyt badeværelse

Herunder og til højre finder du en række praktiske oplysninger og værktøjer, som kan hjælpe dig videre med renovering og indretning af et nyt, moderne badeværelse med baderumsmøbler, bruseafskærmninger og tilbehør i dansk design fra Dansani.

Før der bestilles
Dansani baderumsmøbler bliver produceret individuelt i henhold til den afgivne ordre. Derfor vil der være en leveringstid, som normalt er 2 uger på Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Mido bademiljøer og 3-4 uger på Dansani Calidris bademiljøer.

  • Oplys altid farve på skabe
  • Oplys altid lågetype og lågefarve
  • Oplys altid farve på vask eller topplade
  • Husk tilbehør som fx håndklædeholdere og fletkurve

Før der monteres
Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af vand og afløb skal foretages af en autoriseret vvs-installatør. Bemærk, at der er måltolerancer, især på porcelæns- og marmorvaske.

Vedligeholdelse
Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås.
Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår eventuelle fugtskader på møblerne.

Generelt
Dansani forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for tastefejl. Specialfremstillede varer eller bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.