{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Den klassiske og elegante Venus LED lampe til din spejlløsning er der også tænkt funktion ind i, så du via spejlets lysstyringspanel kan skrue op og ned for lysstyrke og farvenuance.
Lampen fås også som loftlampe i samme design, og fås i flere farver.

Du skaber ikke blot sammenhæng mellem møbler og rum. Også belysning er gennemtænkt, så du kan få et ensartet udtryk."

Lyset spiller en vigtig rolle for vores sundhed og velvære, og det er beviseligt, at godt lys øger vores livskvalitet. Derfor bør vi være kritiske og kvalitetsbevidste, når vi vælger lys til vores bolig. For kunstigt lys er ikke altid godt lys.

Kort sagt handler det om at finde et behageligt lys, tættest muligt på solens lys, så farverne på materialer og personer bliver gengivet nuanceret og naturligt. Ensartet lys Når du køber dit lys hos Dansani, kan vi forsikre dig, at du får produkter af højeste kvalitet, samt de rigtige lysfarver. Det betyder, at du altid får et ensfarvet lys og den samme korrekte farvegengivelse, uanset hvilken lampemodel du vælger, eller hvor den placeres i rummet.

Alle vores lysløsninger er designet til badeværelset og IP44 godkendt til placering i vådrum.

Specifikationer

Højde:

3,6 cm

Bredde:

10 cm

Dybde:

10 cm

Farve:

Krom

Kelvin:

2100-6500K

Specifikation:

6,3W LED

Energiklasse:

F

El type:

230V

Afbryder:

Uden afbryder

IP klasse:

IP44

Lumen:

646

RA:

90

Toldtarif:

9405423190

VVS nummer:

790112704

DB nummer:

1960386

Emballage højde:

5 cm

Emballage bredde:

20 cm

Emballage dybde:

20 cm

Nettovægt:

590 g

Bruttovægt:

660 g

EAN:

5711112600297

Isometri

Download

Venus lampe til spejl og spejlskab

Download

ElectricalInstructions

Download

InstallationInstructions

Download

CareInstructions

Download

LED belysning

Hvis du køber alt dit lys hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse uanset lampemodel og placering i rummet.

Ra-værdi

Ra-værdi er et udtryk for lysets evne til at gengive farver naturligt og korrekt. Dette er vigtigt, når du fx skal lægge makeup, barbere dig og se forskel på mørkeblåt og sort tøj. Jo højere Ra-værdi, jo bedre farvegengivelse. 100 er dagslysets Ra-værdi.

Kelvin

Kelvin er en måleenhed for lysets farvetemperatur og antallet af Kelvin grader definerer lysfarven. Solen har et Kelvin tal på ca. 6.500 og et stearinlys har ca. 2.700 Kelvin

Watt

Enheden watt (symbol W) er en fysisk måleenhed for effekt. 1 watt er defineret som den effekt, der ydes, når der hvert sekund udføres et arbejde (eller omsættes en energi) på 1 joule, altså 1 W = 1 J/s. Desuden kan den beregnes som produktet af volt og ampere, dvs. 1 W = 1 V * 1 A. Måleenheden er en afledt SI-enhed opkaldt efter James Watt.

IP-klassificering

IP (Ingress Protection) klassificeringen fortæller os om produktets evne til at tåle vand og fremmedlegemer. Det første ciffer betegner modstandsdygtighed mod faste fremmedlegemer (støv), og det andet ciffer modstandsdygtighed mod vand.

Lignende produkter