Vaskeskab med låger, 40x80x40 cm

Varenummer: 2706124499
Serie: Calidris

7.885 DKK

Serie: Calidris

Vaskeskab med låger, 40x80x40 cm

Varenummer: 2706124499
7.885 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Alle vaskeskabe er samlet med fer og not og er som standard uden top og leveres med udskæring i bagplade, der sikrer plads til standardvandlåse og -installationer. Særskilte vaskeskabe til Shape Solid Surface vaske er udstyret med to ekstra forstærkninger, der er placeret henholdsvis fortil og bagtil i toppen af vaskeskabet - forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil. 15 mm overfineret MDF-plade med massive trækantslister, lakeret med fugtbestandig 2-komponentlak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans er lakeret med fugtbestandig 2-komponentlak. Alle trælåger leveres med stabile clip-hængsler i metal med integrerede dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Hængslerne justeres nemt i tre retninger. SKABE 15 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponentlak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans er lakeret med fugtbestandig 2-komponentlak. Skabene er samlet på snedkervis med fer og not og leveres færdigsamlede inklusive bagbeklædning og 3-vejs justerbare ophængsbeslag til ophæng på væg

Dansani Calidris badeværelsesmøbler er kompromisløs kvalitet. Det er serien til livsnyderen, der vil forkæle sig selv med de bedste naturmaterialer og indbegrebet af dansk design. Serien er designet ud fra én enkelt tanke: Skabelsen af en komplet serie af møbler, som gør det muligt at indrette sig funktionelt og stilfuldt uanset rummets størrelse og form. Grundformen i Calidris er kvadratisk 20x20 cm. Ud fra dette princip udfolder serien sig i en lang række elementer. Designudtrykket er ens i alle møblerne, men de fås i flere forskellige dybder, bredder og højder. De elegante linjer er videreført i en række enkelt- og dobbeltvaske, som nemt tilpasser sig lige præcis den løsning, du ønsker. Serien rummer også et stort udvalg af ekstra skabe, matchende spejle og forskellige former for belysning, som gør det både nemt og sjovt at indrette dit badeværelse uanset størrelse og opbygning.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

40 cm

Bredde:

80 cm

Dybde:

40 cm

Emballage dybde:

45 cm

Emballage højde:

45 cm

Emballage bredde:

85 cm

Nettovægt:

19,3 g

Søge bredde:

80 cm

Filter bredde:

80 cm

Søge højde:

40-59 cm

Bruttovægt:

20,5 g

Låger:

2 Låger

Energiklasse:

x

Farve:

Valgfri farve

Frontfarve:

Valgfri farve

EAN:

5711112674199

Isometri

Download

LED underlight

LED underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræset 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lysramme mellem vask og skab

Du kan også tilføje en lysramme mellem vask og vaskeskab for en ekstra stemningsfuld belysning i badeværelset. Hos Dansani er vi specialister i belysning til badeværelser, og vores produkter defineres af faktorer som gode råmaterialer med lang holdbarhed samt en høj kvalitet. Så du kan være sikker på, at håndværket altid er i orden – og at alt fungerer optimalt.

Blød og lydløs lukning af lågerne

Lågerne på vores vaskeskabe er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

Lignende produkter