Product added to basket

  • Dansani Logo

27072354

Fronter
15 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overfl ade. Hvid højglans, hvid mat og specialfarver er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Greb eller push-open kan tilvælges fra prislisten...
Læs mere
Mere infoarrow_downward
  • Alle samlinger er udført i snedkerkvalitet med diskrete og næsten usynlige overgange
  • Dansk design
  • Enestående kvalitetsmaterialer i håndsorteret finer og eksklusiv lak
  • Mulighed for tilvalg af greb eller push-open funktion
  • Skab stemning og få optimalt “arbejdslys” med belysning til skabe og skuffer
  • Smigskårne skabssamlinger og fronter med facetkanter for et svævende let udtryk
  • Vælg skræddersyet tilbehør for optimal organisering af småting
  • 5 års garanti mod fabrikationsfejl

Fronter
15 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overfl ade. Hvid højglans, hvid mat og specialfarver er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Greb eller push-open kan tilvælges fra prislisten.
SKUFFER
Skufferne har hvide, eksklusive metalgavle med integreret fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, der sørger for, at skufferne lukker blødt og lydløst. Skufferne er justerbare i tre retninger og leveres med hvid, skridsikker gummimåtte. Skuffer med udskæring til rørføring har integreret rumdeler, hvor der medfølger et låg. Løse rumdelere inkl. låg i mat hvid kan desuden tilvælges for optimeret indretning. Push-open funktion kan tilvælges.
VASKESKABE
15 mm overfineret MDF plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans, hvid mat og specialfarve er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Skabene er samlet på snedkervis med fer og not og leveres færdigsamlede inklusive bagbeklædning og 3-vejs justerbare ophængningsbeslag til ophæng på væg.
Alle vaskeskabe er som standard uden top og leveres med udskæring i bagplade, der sikrer plads til standardvandlåse og -installationer. Vaskeskabe med én skuffe leveres som standard med udskæring. 40 cm høje vaskeskabe med to skuffer leveres som standard med udskæring i både top- og bundskuffe. 60 cm vaskeskabe med 2 skuffer leveres som standard med en bundskuffe uden udskæring og en topskuffe med udskæring. Udskæringerne sikrer plads til vandlåse og installationer.
Særskilte vaskeskabe til Shape Solid Surface vaske er udstyret med to ekstra forstærkninger, der er placeret henholdsvis fortil og bagtil i toppen af vaskeskabet - forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil. Til hvert vaskeskab medfølger integreret rumdeler i mat hvid samt tilhørende låg i de skuffer, hvor der er udskæring. Herudover er der mulighed for tilkøb af løse rumdelere inkl. låg. Mulighed for tilvalg af 230 V elstik i nederste skuffe i kombination med energibesparende LED belysning i begge skuffer. OBS: integreret sensor i sarg. Effekt 2 – 6 W afhængig af skuffebredde. Brændetid 30.000 timer. Vaske skabe med belysning er IP44 godkendte.