Vaskeskab med 2 skuffer med push-open, 60x100x40 cm

Varenummer: 2707435478P
Serie: Calidris

12.015 DKK

Serie: Calidris

Vaskeskab med 2 skuffer med push-open, 60x100x40 cm

Varenummer: 2707435478P
12.015 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve

Elstik

Push open


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Dansani Calidris badeværelsesmøbler er kompromisløs kvalitet. Det er serien til livsnyderen, der vil forkæle sig selv med de bedste naturmaterialer og indbegrebet af dansk design. Serien er designet ud fra én enkelt tanke: Skabelsen af en komplet serie af møbler, som gør det muligt at indrette sig funktionelt og stilfuldt uanset rummets størrelse og form. Grundformen i Calidris er kvadratisk 20x20 cm. Ud fra dette princip udfolder serien sig i en lang række elementer. Designudtrykket er ens i alle møblerne, men de fås i flere forskellige dybder, bredder og højder. De elegante linjer er videreført i en række enkelt- og dobbeltvaske, som nemt tilpasser sig lige præcis den løsning, du ønsker. Serien rummer også et stort udvalg af ekstra skabe, matchende spejle og forskellige former for belysning, som gør det både nemt og sjovt at indrette dit badeværelse uanset størrelse og opbygning.

Vaskeskabe med én skuffe leveres som standard med udskæring. 40 cm høje vaskeskabe med to skuffer leveres som standard med udskæring i både top- og bundskuffe. 60 cm vaskeskabe med 2 skuffer leveres som standard med en bundskuffe uden udskæring og en topskuffe med udskæring. Udskæringerne sikrer plads til vandlåse og installationer. 15 mm overfineret MDF plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Skabene er samlet på snedkervis med fer og not og leveres færdigsamlede inklusive bagbeklædning og 3-vejs justerbare ophængningsbeslag til ophæng på væg. Særskilte skabe til Shape Solid Surface vaske, bordplader og topplader er udstyret med en ekstra forstærkning, der er placeret fortil i toppen af skabet - forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil. Tilvalgsmuligheder som energibesparende LED belysning i skuffer, samt indbygget LED belysning indvendigt i skabe. Skufferne har hvide, eksklusive metalgavle med integreret fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, der sørger for, at skufferne lukker blødt og lydløst. Skufferne er justerbare i tre retninger og leveres med hvid, skridsikker gummimåtte. Skuffer med udskæring til rørføring har integreret rumdeler, hvor der medfølger et låg. Løse rumdelere inkl. låg i mat hvid kan desuden tilvælges for optimeret indretning.

Produktinformation:

Højde:

60 cm

Bredde:

100 cm

Dybde:

40 cm

Emballage dybde:

45 cm

Emballage højde:

65 cm

Emballage bredde:

105 cm

Nettovægt:

46,5 g

Søge bredde:

100 cm

Filter bredde:

100 cm

Søge højde:

60-99 cm

Bruttovægt:

48,5 g

Udskæring til afløb i skuffer:

Udskæring i topskuffe til afløb mod væg

Fronttype:

Glat

skuffelys:

Nej

Energiklasse:

x

Skuffer:

2

Elstik:

Nej

Farve:

Lys eg

Frontfarve:

Lys eg

EAN:

5711112445171

Isometri

Download

Push-open - grebsfri

Push-open eller greb? Med vores push-open-system kan du fornemme kvaliteten helt ud i fingerspidserne. Ved et let tryk åbner skuffen, og med et let skub lukkes den igen. Skabe med push-open bruges ofte hvor der ønskes rene linjer, og til at skabe et roligt og ensartet look på møblet.

LED underlight

LED underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræset 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lys i skuffer

Vi tilbyder formonteret LED lys i skufferne som et tilvalg til størstedelen af vores vaskeskabe, lyskilderne er forsynet med sensor, som automatisk tænder for lyset når skuffen åbnes, og slukker igen når skuffen lukkes. LED lyset sender et flot ensartet lys ned over skufferne, og giver dig et rigtig godt overblik over skuffernes indhold.

Vores skuffer

Skufferne er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning. Øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Vi har tilvalgsmuligheder som LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter, træbakker, greb samt push-open kit til vaskeskabe.

220v elstik i skuffen

Få strømmen lige ved hånden, tilkøb et elstik i nederste skuffe. Elstikket er vinklet 45gr. for at gøre tilgængeligheden nem og ligetil. Elstikket er til 220v og forsynet med jord.

Skuffeindretning

Du får endnu mere ud af dine skuffer med skridsikre gummimåtter, smarte rumdelere og bakker, der har metalindsatser til fx pensler og make-up. Men også skabe bliver nemmere at organisere med tilbehør som kurve i flet, flytbare vasketøjsposer og bakker.

Lignende produkter