{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Adapt spejlskab Et firkantet og enkelt spejlskab med heldækkende låger, som passer ind i alle badeværelser. Lågerne med spejl på begge sider giver flere muligheder for at spejle sig i forskellige vinkler. Skabet er udstyret med lysstyring, elstik, magnet, forstørrelsesspejl og glashylder, der kan højdejusteres efter ønske. Der mulighed at tilvælge underlight, sidelys indvendig i skabet samt en indretningspakke. Fås i bredderne: 50 / 60 / 80 / 100 / 120 cm

Produktinformation:

Højde:

80 cm

Vidde:

120 cm

Dybde:

14,5 cm

Emballage Dybde:

20 cm

Emballage Højde:

86 cm

Emballage Vidde:

126 cm

Nettovægt:

36,3 kg

Søge bredde:

120 cm

Søge højde:

60-99 cm

Bruttovægt:

39,5 KG

Kelvin:

2100-6500

Energiklasse:

x

Låger:

3 Låger

IP klasse:

IP44

Max Watt:

MAX 2200W W

EAN:

5713804035929

Isometri

Download

Monteringsvejledning

Download

Lysstyring

Lysstyring er elegant indarbejdet i spejlet og giver dig mulighed for at styre både lysets styrke og skifte farvetone mellem varmt og koldt lys på badeværelset. Styringen fungerer trinløst, men giver dig samtidig fire faste indstillinger, så du blot skal trykke på en knap for at skifte mellem eksempelvis hyggebelysning og arbejdslys.

LED-belysning

Hvis du køber alt dit lys hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse uanset lampemodel og placering i rummet.

Kelvin

Kelvin er en måleenhed for lysets farvetemperatur og antallet af Kelvin grader definerer lysfarven. Solen har et Kelvin tal på ca. 6.500 og et stearinlys har ca. 2.700 Kelvin

Watt

Enheden watt (symbol W) er en fysisk måleenhed for effekt. 1 watt er defineret som den effekt, der ydes, når der hvert sekund udføres et arbejde (eller omsættes en energi) på 1 joule, altså 1 W = 1 J/s. Desuden kan den beregnes som produktet af volt og ampere, dvs. 1 W = 1 V * 1 A. Måleenheden er en afledt SI-enhed opkaldt efter James Watt.

Lignende produkter