Product added to basket

Dansani Bathroom Store

Toto Dusch toiletter

Ultimativ komfort og hygiejne med Toto Dusch toilet

Japanske Toto sammenlignes ofte med Apple – og med god grund. Begge firmaer er kendt for at skabe banebrydende teknologi og design, der gør vores hverdag både lettere og smukkere.

Hvor Apple er verdensberømt for deres iPads og iPhones er Toto nummer 1 inden for innovative VVS-produkter. Allerede i 1980 lancerede de det første toilet med washlet, og deres samlede sortiment er nu så populært, at 60% af alle japanske husstande ejer mindst et produkt fra Toto.

 

Dusch toiletter med banebrydende teknologi

Toto har år for år videreudviklet og forfinet deres papirløse toiletter, og præcis som med smartphones og tablets er kvaliteten steget konstant, mens priserne er styrtdykket. I dag afsætter Toto 6.000 washlets dagligt – og flere og flere af disse går til Europa og Norden.

I dag koster et dusch toilet da heller ikke mere end fx et godt designermøbel eller et high-end fladskærms-tv, selv om det er spækket med komfort og innovative funktioner.

 

State of the art VVS

Måske har du allerede prøvet det på en af dine rejser – hvis ikke, kan du glæde dig til en ny og helt igennem behagelig oplevelse med det papirløse toilet. Totos nye generation af dusch toiletter byder bl.a. på:

  • fjernbetjent toiletsæde
  • sensorstyret låg
  • regulerbar sædetemperatur
  • justerbare skyllearm med tre dyser samt regulerbar vandstyrke og -temperatur
  • automatisk lugtsanering og rengøring af dyser
  • energisparefunktion etc.

Et særligt kendetegn ved Totos dusch toiletter er Tornado Skyllet, der med 3 dyser giver maksimal hygiejne og minimerer behovet for rengøringsmidler. I stedet for at skylle fra toppen og ned, laver de tre dyser en vandhvirvel (tornado), som fjerner alle urenheder i kummen.

 

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her