Brus i klart glas med dør, fast væg, stang og gulvprofil, 80x80 cm, højre

Varenr: A1402-3001R
Serie: Air

12.320 DKK

Serie: Air

Brus i klart glas med dør, fast væg, stang og gulvprofil, 80x80 cm, højre

Varenr: A1402-3001R
12.320 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Brus størrelse


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

AIR 1402 – FAST VÆG OG DØR: En praktisk løsning, hvor der kan møbleres tæt op ad den faste væg uden risiko for vandsprøjt. Kan bestilles i 4 versioner: med gulvbeslag kun til vådrum og med gulvprofil og valg imellem arm eller stang til afstivning. Eksklusiv lavprofilbrusebund kan købes til alle størrelser.

Alle AIR afskærmninger er testet og lever op til kravene i EN 14428: 2015, der omhandler hærdning af glas, stabilitet og tæthedsklasse. Glas: 8 mm hærdet sikkerhedsglas i henhold til EN 12150 med EasyCare behandling på glassets inderside. Vægbeslag: Både fast del og dækkappe udført i forkromet støbt messing. Indvendige fittings i rustrit stål. Justerbart 8 mm sideværts og 15 mm fra væg. Hængsler: Hæve-/sænkebeslag med selvluk løfter døren fri af gulv (glas-væg) ved åbning. Både fast del og dækkappe udført i forkromet støbt messing. Indvendige fittings i rustrit stål. Justerbart 8 mm sideværts og 8 mm fra væg. Hængsler: Hæve-/sænkebeslag med selvluk løfter døren fri af gulv (glas-glas) ved åbning. Både fast del og dækkappe udført i forkromet støbt messing. Indvendige fittings i rustrit stål. Justerbart 8 mm mellem glas. Greb: Greb i forkromet zink-aluminium. Gulvprofil: Blankt alu-profil med diverse fittings i forkromet ABS – kiler i kunststof til justering medfølger.

High-end materialer komponeret lige så elegant som brugeroplevelsen selv. Diskrete og smukt udførte hængsler i krom og massiv messing holder glasset fast i et svævende og minimalistisk designudtryk, som åbner op for et væld af indretningsmuligheder i alle baderum – uanset stil og størrelse. Her er virkelig kræset for alle detaljer for at skabe en brugeroplevelse ud over det sædvanlige. AIR serien er resultatet af vores kompromisløse søgen efter et 100% vægtløst udtryk. Flush on inside-hængsler i massiv messing med overflade i blank krom svæver uden på glasset og giver en fuldstændig glat glasflade indvendigt. Vælger du Dansani AIR, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani AIR-modeller indvendigt udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCarebehandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Produktinformation:

Højde:

200 cm

Nettovægt:

66,5 kg

Søge bredde:

80 cm

Filter bredde:

80 cm

Søge højde:

Over 200 cm

Bruttovægt:

70,8 KG

VVS informationer

VVSnummer:

674145524

dybde:

78 - 79 cm

Bredde:

78 - 78 cm

Bruseudformning:

Firkantet

Brusemodel:

Hængslet dør

EAN:

5711112042349

Isometri

Download

8 forskellige grundmodeller

AIR serien leveres i 8 forskellige grundmodeller, som tilsammen giver 440 forskellige mål- og kombinationsmuligheder. High-end materialer som fx. massive hængsler i messing med overflade i blank krom

Svævende konstruktion

Den bærende konstruktion i AIR serien er det elegante hængsel. Udført i helstøbt messing med overflade i blank krom og med undersænkede bolte på indersiden svæver den på overfladen. Selve hængslets dækkappe er udført i helstøbt messing med overflade i blank krom og skydes let på plads fra siden. Væk er synlige samlinger, skruer eller overflødige linjer. Enkelt og elegant.

Maksimal minimalisme

AIR serien er resultatet af vores kompromisløse søgen efter et 100% vægtløst udtryk. Flush on inside-hængsler i massiv messing med overflade i blank krom svæver uden på glasset og giver en fuldstændig glat glasflade indvendigt.

Slut med snavs og kalk

Vælger du Dansani Brus, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Lignende produkter