{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Dimension spejl Et spejl der “rammer ind” og skaber en unik harmoni, da spejlets ramme kan fås i samme farver som vaskeskabet. Spejlet har LED lys i toppen, som lyser ned over spejlfladen og den anvendelige hylde nederst i rammen. Der er mulighed for tilvalg af underlight, som giver arbejdsbelysning ved vask og ligeledes et varmefelt, så du slipper for dug på spejlet. Fås i størrelserne: 80 / 100 / 120 cm

Produktinformation:

Højde:

80 cm

Vidde:

120 cm

Dybde:

12 cm

Emballage Dybde:

18 cm

Emballage Højde:

85 cm

Emballage Vidde:

125 cm

Nettovægt:

21,2 kg

Søge bredde:

120 cm

Filter bredde:

120 cm

Søge højde:

60-99 cm

Bruttovægt:

24,6 KG

Belysning:

Med lys

EAN:

5713804028150

Isometri

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - IGS format

Download

3D fil - SAT format

Download

Lysstyring

Lysstyring er elegant indarbejdet i spejlet og giver dig mulighed for at styre både lysets styrke og skifte farvetone mellem varmt og koldt lys på badeværelset. Styringen fungerer trinløst, men giver dig samtidig fire faste indstillinger, så du blot skal trykke på en knap for at skifte mellem eksempelvis hyggebelysning og arbejdslys.

Kelvin

Kelvin er en måleenhed for lysets farvetemperatur og antallet af Kelvin grader definerer lysfarven. Solen har et Kelvin tal på ca. 6.500 og et stearinlys har ca. 2.700 Kelvin

LED-belysning

Hvis du køber alt dit lys hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse uanset lampemodel og placering i rummet.

Watt

Enheden watt (symbol W) er en fysisk måleenhed for effekt. 1 watt er defineret som den effekt, der ydes, når der hvert sekund udføres et arbejde (eller omsættes en energi) på 1 joule, altså 1 W = 1 J/s. Desuden kan den beregnes som produktet af volt og ampere, dvs. 1 W = 1 V * 1 A. Måleenheden er en afledt SI-enhed opkaldt efter James Watt.

Lignende produkter