Firkantet brusekabine med skydedøre, 90x90 cm

Varenr: B1201-0001
Serie: Brusekabiner-XXL

8.980 DKK

Serie: Brusekabiner-XXL

Firkantet brusekabine med skydedøre, 90x90 cm

Varenr: B1201-0001
8.980 DKK
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Firkantet kabine med praktiske dobbelte skydedøre. Vandet holdes på den rigtige side af glasset, og med skydedøre kan der møbleres helt op mod afskærmningen. Stilfuldt design med satinprofiler og bagvæg i matteret isglas gør hverdagen med den klassiske firkantede kabine til en ren fornøjelse. Solide komponenter, brusehoved med 5 funktioner og en lille sæbeholder gør den også praktisk. Alle Dansani kabiner er udstyret med dobbelte kvalitetshjul, der sikrer en silkeblød kørekomfort mange år frem. inkl. brusegarniture og sæbeholder, men ekskl. armatur og tilbehør

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

207 cm

Vidde:

90 cm

Dybde:

90 cm

Nettovægt:

135,2 kg

Søge bredde:

90 cm

Filter bredde:

90 cm

Søge højde:

Over 200 cm

Bruttovægt:

140,7 KG

VVS informationer

VVSnummer:

674175051

Bruseudformning:

Firkantet

EAN:

5711112033194

Isometri

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Åbn op for funktionalitet i badet

Stilfuldt design med satinprofiler og bagvæg i matteret isglas gør hverdagen med de klassiske halvrunde eller firkantede kabiner til en ren fornøjelse. Solide komponenter, brusehoved med 5 funktioner og en lille sæbeholder gør den også praktisk.

Dobbelt op på komfort

Alle Dansani kabiner er udstyret med dobbelte kvalitetshjul, der sikrer en silkeblød kørekomfort mange år frem.

Slut med snavs og kalk

Vælger du Dansani Brus, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Materialer af høj kvalitet og funktionelt design

∙ 6 mm sikkerhedsglas med EasyCare-behandling ∙ Materialer af høj kvalitet ∙ Slanke profiler og høj finishgrad ∙ Funktionelt design ∙ En løsning til alle behov ∙ Vælg mellem klassisk halvrund og firkantet kabine

Lignende produkter