Halvrund bruseafskærmning med skydedør "X", 80x90 cm

Varenr: B2201-0002
Serie: Match

5.470 DKK

Serie: Match

Halvrund bruseafskærmning med skydedør "X", 80x90 cm

Varenr: B2201-0002
5.470 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Skydedøren gør det muligt at møblere tæt på bruseafskærmningen. Med gulvprofilet er afskærmningen nem at gøre vandtæt. Intet vand slipper ud heller ikke ved åbning af døren, der skyder til side indvendigt. Bundbeslaget indeholder elegant ”vip-ud-funktion”, så glasset kan vippes ud og rengøres nemt og hurtigt GLAS 6 mm hærdet sikkerhedsglas i henhold til EN 12150 med EasyCarebehandling. PROFILER Aluminium med stærk satin-anodiseret overflade og mulighed for 20 mm justering mod væg. GREB/FITTINGS Greb i forkromet zink-aluminium. Endekapper til profil og fittings i blankt krom.

Brugervenlige bruseløsninger i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer. Dansani Match er en ny serie af bruseløsninger i høj kvalitet, moderne design og med gennemtænkte detaljer. Serien består af mange forskellige bruseløsninger og leveres i mange størrelser, så du får et bredt udvalg til din rådighed. Vi har kræset for funktionerne og designet, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som måske ikke umiddelbart er synlige for øjet, men som du vil glædes over i hverdagen. Ud fra grundmodellerne kan du nemt og enkelt danne mange forskellige bruseløsninger i flere størrelser. Grundmodellerne kan nemlig kombineres til fx brusehjørner med to døre eller brusehjørner med foldedøre eller sidepaneler. Alle grundmodellerne er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Der er mange løsninger og størrelser at vælge imellem og det er nemt og enkelt at sammensætte og bestille.

Produktinformation:

Højde:

195 cm

Vidde:

90 cm

Dybde:

90 cm

Emballage Dybde:

10 cm

Emballage Højde:

200 cm

Emballage Vidde:

95 cm

Nettovægt:

57 kg

Søge bredde:

80 cm

Filter bredde:

80 cm

Søge højde:

170-199 cm

Bruttovægt:

59,2 KG

VVS informationer

VVSnummer:

674112031

dybde:

89 - 91 cm

Bredde:

79 - 81 cm

Bruseudformning:

Halvrund

Brusemodel:

Skydedør

EAN:

5711112188283

Isometri

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

Hæve-/sænkefunktion

Hæve-/sænkebeslag løfter døren fri af gulv ved åbning og giver selvlukkemekanisme, hvor døren holdes åben ved 90 grader. Indvendigt i hængselsprofilet ligger fejeliste for vandsikring.

Vendbart sortiment

Alle Dansani Match modeller er vendbare og kan anvendes i både højre og venstre side uden tilpasning eller brug af værktøj.

Magnetlister der holder tæt

Der følger en magnetliste med hver enkelt svingdør og fast væg, der kan kombineres med magnetliste fra alle de andre svingdøre. Denne tilpasning kan foregå 2 gange, hvorefter magneten er fast tilpasset sin modpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig mat overflade, der modvirker at profilerne klæber sammen ved længere tids stilstand.

Dansani Match brus - komplet løsning

Alt fra Dansani Match brus serien leveres med både magnetliste og drypliste og klar til montering. Der skal således ikke købes ekstra for at kunne montere produktet, medmindre der er tale om en specialløsning der ikke kan opfyldes ved vores standard Match sortiment.

Slut med snavs og kalk

Vælger du Dansani Brus, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Lignende produkter