In-built spejlskab 120 cm med lysstyring

Varenr: SP-74347-E
Serie: YOU

11.230 DKK

Serie: YOU

In-built spejlskab 120 cm med lysstyring

Varenr: SP-74347-E
11.230 DKK
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

In-built spejlskabet giver en unik mulighed for at få ekstra opbevaring og stadig bibeholde det lette og luftige udtryk, som man ellers kun opnår ved et spejl. Spejlskabet skal nemlig bygges ind i væggen og afsluttes med en firkantet lysramme rundt om hele spejlet. Dette sikrer en optimal belysning hele vejen rundt om spejlet samt ambient lys inde i spejlskabet. Når du åbner spejllågerne, får du en masse muligheder for at spejle dig fra flere vinkler, da der er spejl på begge sider af lågerne. Skabet er udstyret med lysstyring, elstik, magnet, forstørrelsesspejl og glashylder, der kan højdejusteres efter ønske. Fås i bredderne: 60 / 80 / 100 / 120 cm

Størrelse info

Højde:

80 cm

Vidde:

120 cm

Dybde:

14,5 cm

Emballage Dybde:

20 cm

Emballage Højde:

106 cm

Emballage Vidde:

126 cm

Nettovægt:

34,2 kg

Filter bredde:

120 cm

Søge bredde:

120 cm

:

60-99 cm

Energiklasse:

A

IP klasse:

IP44

Max Watt:

MAX 2200W W

Isometri

Download

Elvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

Lysstyring

Lysstyring er elegant indarbejdet i spejlet og giver dig mulighed for at styre både lysets styrke og skifte farvetone mellem varmt og koldt lys på badeværelset. Styringen fungerer trinløst, men giver dig samtidig fire faste indstillinger, så du blot skal trykke på en knap for at skifte mellem eksempelvis hyggebelysning og arbejdslys.

LED belysning

Hvis du køber al dit lys hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse uanset lampemodel og placering i rummet.

Kelvin

Kelvin er en måleenhed for lysets farvetemperatur og antallet af Kelvin grader definerer lysfarven. Solen har et Kelvin tal på ca. 6.500 og et stearinlys har ca. 2.700 Kelvin

Watt

Enheden watt (symbol W) er en fysisk måleenhed for effekt. 1 watt er defineret som den effekt, der ydes, når der hvert sekund udføres et arbejde (eller omsættes en energi) på 1 joule, altså 1 W = 1 J/s. Desuden kan den beregnes som produktet af volt og ampere, dvs. 1 W = 1 V * 1 A. Måleenheden er en afledt SI-enhed opkaldt efter James Watt.