Product added to basket

Mød vores designere

Alle Dansani-møbler starter tilværelsen ud fra tanken om at gøre en forskel. Det hele starter i designstudiet i København. I de lyse og luftige lokaler finder vores designere og arkitekter både ro til fordybelse og adgang til den pulserende storby.

Med inspiration i klassisk møbelhåndværk og Nordens mange unikke råmaterialer, udforskes spændingsfeltet mellem det fantastisk funktionelle og det æstetisk minimalistiske. Målet er i al beskedenhed det samme, hver gang de første streger slås: At finde den perfekte balance mellem form og funktion samt at tilføje endnu et kapitel til historien om dansk design.

Det er kompleksiteten, der driver mig

Rasmus har været designer hos Dansani siden 1993 år og har gennem årene skabt mange forskellige løsninger, som er med til at gøre livet i badeværelset både smukkere og nemmere. Han er uddannet fra  Kunstakademiets Arkitekstskole i 1991. 

”Som industriel designer handler det meget om at skabe løsninger, der passer til mange typer hjem og samtidig giver mening for forskellige mennesker med hver deres hverdag.

Ingen mennesker er ens, og det er deres behov selvfølgelig heller ikke. Badeværelset er personligt og skal afspejle dem, der bruger det.  

Min inspiration er summer af alle de ting, jeg ser og oplever i min hverdag. Vores produkter er hverdagsprodukter, og vores omgivelser – både mennesker, ting og naturen – er med til at skabe de løsninger, vi udformer.”

 

Rasmus Kjær, CDO & designer

Det er materialerne, der skaber mulighederne

Jeanette har været designer hos Dansani siden 1993. Hun er med til at formgive både de møbler og tilbehør, som du kan finde i Dansanis store udvalg. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1990.

“Jeg er meget fascineret af de mange materialer, jeg kan anvende i mit arbejde. Der dukker hele tiden materialer og teknologier op, som man kan anvende til at lave spændende produkter. Især finer og keramik kan i dag formes på flere måder, og det skabe nye muligheder for design.

Jeg finder inspiration hos de gamle mestre indenfor dansk design som for eksempel Arne Jacobsen. Det er de rene linjer og den funktionalistiske tilgang til formgivningen, som hele tiden er med til at udfordre mig."

 

Jeanette Vecht, designer 

Design opstår, når former mødes

Mette har designet og udviklet Dansanis serie Curvo samt mange andre vaske, heriblandt nogle vaske i Calidris-serien. Især former, kurver og materialer er med til at drive hende. Hun er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus 2001.

”Design bliver først virkelig interessant, når former mødes. Det er fascinerende at opleve, hvordan udtryk opstår, når kurveforløb og geometri skaber harmoni.  Badeværelsesdesign handler meget om vand og naturlige forløb. Og selv de mest firkantede former får liv, når materialerne har struktur og danner egne former. 

Inspirationen er dansk design og dermed de enkle streger kombineret med organiske former og naturmaterialer. At få formerne og funktionen til at passe til forskellige målgruppers behov er samtidig noget, som gør designarbejdet til en spændende udfordring hver gang.”

 

Mette Mosegaard, sourcing & product responsible, Republic of Fritz Hansen 

 

 

Bæredygtighed


Vi skal alle tænke på miljøet og den verden, der omgiver os. Dansanis produkter er fremstillet med omtanke og med mindst mulig belastning på miljøet.

Læs mere om bæredygtighed her