Spejle og spejlskabe

Smart og funktionelt design

Hos Dansani finder du et hav af muligheder inden for badeværelsesspejle og spejlskabe. Vi byder på et stort og spændende sortiment af, der kan gøre alle dine drømme om det perfekte badeværelse til virkelighed.

Se spejle    Se spejlskabe

Belysning

Det rette lys hjælper på velværen

Badeværelset er det rum, vi typisk befinder os i, når vi er i overgangen mellem søvn og vågen tilstand, både om morgenen og om aftenen. Så lyset her betyder utroligt meget for dit velvære.

Se mere

Brus

Designet omkring dig

Dansani er meget mere end blot møbler til badeværelset. Med vores udvalg af bruserafskærmninger og kabiner kan du få et helstøbt rum, hvor bruseren er flot i tråd med badeværelsets øvrige design og størrelse. Der er løsninger til både små og store rum, så gå endelig på opdagelse.

Se mere

Dobbeltvask

Plads til flere ved vandhanen

Der kan være meget trafik på et badeværelse, når I er flere til at dele det. Det betyder dog ikke, at I nødvendigvis skal til at flytte eller investere i at bygge et ekstra bad. Dansani har løsninger, der gør det nemmere at være i rummet flere ad gangen.

Se mere

Begrænset plads

Selvfølgelig bliver der plads til det hele

Selv om dit badeværelse ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheder for at indrette dig, uden at du skal kante dig ind og ud. Med Dansanis forskellige serier er du sikker på at finde en løsning, der er både pladsbesparende og med det helt rette designudtryk.

Se mere

Accessories

En helstøbt oplevelse

Hos Dansani er vi specialister inden for badeværelser, og derfor tænker vi også i helheder. Vi fokuserer bredt og tilbyder funktionelt tilbehør, der gør din hverdag i badeværelset så praktisk som muligt.

Se mere