Vaskeskab med 2 skuffer, 48x80x44 cm

Varenr: K70332
Serie: Zaro

8.695 DKK

Serie: Zaro

Vaskeskab med 2 skuffer, 48x80x44 cm

Varenr: K70332
8.695 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve

Elstik

Lys i skuffe


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Skabe: 16 mm fineret MDF-plade med trækantlister, lakeret med fugt­bestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent-polyuretanlak. Bagplader er alufarvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres desuden som standard med 5 mm glashylder med polerede kanter. Tilvalgsmuligheder som indbygget LED-belysning indvendigt i skabe, vasketøjsposer og træbakker. Låger og fronter: 22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret gribekant. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst. Skuffer: Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Tilvalgsmuligheder som LED-lysskinne mellem vask og skab, LED-belysning og elstik samt træbakker til skuffer.

De grebsløse fronter og det eksklusive materialevalg taler et enkelt og stringent designsprog og formidler fornemmelsen af eksklusivitet. Sammen med de mange tilpasningsmuligheder giver det dig muligheden for at skræddersy et unikt, individuelt udtryk. Dansani Zaro er eksklusiv, elegant og rå med unikke integrerede greb og overflader i en helt særlig gummilak, mat lak eller ægte træfinér.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

48 cm

Vidde:

80 cm

Dybde:

44 cm

Emballage Dybde:

49 cm

Emballage Højde:

51 cm

Emballage Vidde:

82 cm

Bruttovægt:

32,4 KG

Nettovægt:

31,2 kg

Søge bredde:

80 cm, 160 cm

Filter bredde:

80 cm

Søge højde:

40-59 cm

Udskæring i skuffe:

Udskæring i topskuffe til afløb mod væg

Front Type:

Med integreret greb

skuffelys:

Nej

Materiale:

Lakeret MDF

:

x

Antal skuffer:

2

Stikkontakt:

Nej

Farve:

Grå gummi

Frontfarve:

Grå gummi

EAN:

5708877858445

Isometri

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - DWG format

Download

3D fil - IGS format

Download

3D fil - SAT format

Download

Installationsskitse og mål for forstærkning og eludtag

Download

Monteringsvejledning

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Push open - grebsfri

Push open eller greb? Med vores push open system kan du fornemme kvaliteten helt ud i fingerspidserne, ved et let tryk åbner skuffen, og med et let skub lukkes den igen. Skabe med push open bruges ofte hvor der ønskes rene linjer, og til at skabe et roligt og ensartet look på møblet.

LED-underlight

LED-underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræst 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lys i skuffer

Vi tilbyder formonteret LED lys i skufferne som et tilvalg til størstedelen af vores vaskeskabe, lyskilderne er forsynet med sensor, som automatisk tænder for lyset når skuffen åbnes, og slukker igen når skuffen lukkes. LED lyset sender et flot ensartet lys ned over skufferne, og giver dig et rigtig godt overblik over skuffernes indhold.

Vores skuffer

Skufferne er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Vi har tilvalgsmuligheder som LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter, træbakker, greb samt push-open kit til vaskeskabe.

220v elstik i skuffen

Få strømmen lige ved hånden, tilkøb et elstik i nederste skuffe. Elstikket er vinklet 45gr. for at gøre tilgængeligheden nem og ligetil. Elstikket er til 220v og forsynet med jord

Skuffeindretning

Du får endnu mere ud af dine skuffer med skridsikre gummimåtter, smarte rumdelere og bakker, der har metalindsatser til fx pensler og make-up. Men også skabe bliver nemmere at organisere med tilbehør som kurve i flet, flytbare vasketøjsposer og bakker.