Vaskeskab med 2 skuffer, 64x60x35 cm

Varenr: N01701
Serie: Luna

5.045 DKK

Serie: Luna

Vaskeskab med 2 skuffer, 64x60x35 cm

Varenr: N01701
5.045 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve

Elstik

Lys i skuffe


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Bagplader er alu­farvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres desuden som standard med 5 mm glashylder med polerede kanter. Tilvalgsmuligheder som LED-lysskinne mellem vask og skab, LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter i skuffer, træbakker, greb samt push-open kit. Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare.

Med Dansani Luna-serien får du mulighed for at vælge inden for et bredt sortiment af vaske samt supplerende underskabe i forskellige bredder, højder og dybder. Sæt prikken over i'et med praktisk og funktionelt tilbehør til skuffer, skabe og vægge. Luna-serien er lig med klassiske kvalitets bademøbler i sikker stil.

Produktinformation:

Højde:

64 cm

Vidde:

60 cm

Dybde:

35 cm

Emballage Dybde:

40 cm

Emballage Højde:

66 cm

Emballage Vidde:

62 cm

Bruttovægt:

27 KG

Nettovægt:

25,6 kg

Søge bredde:

60 cm

Filter bredde:

60 cm

Søge højde:

60-99 cm

Udskæring i skuffe:

Udskæring i topskuffe til afløb mod væg

Front Type:

Glat

skuffelys:

Nej

Materiale:

Melaminbelagt spånplade

Energiklasse:

x

Antal skuffer:

2

Stikkontakt:

Nej

Farve:

Hvid mat

Frontfarve:

Hvid mat

EAN:

5711112081126

Isometri

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - DWG format

Download

3D fil - IGS format

Download

3D fil - SAT format

Download

Monteringsvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Push-open - grebsfri

Push-open eller greb? Med vores push-open-system kan du fornemme kvaliteten helt ud i fingerspidserne. Ved et let tryk åbner skuffen, og med et let skub lukkes den igen. Skabe med push-open bruges ofte hvor der ønskes rene linjer, og til at skabe et roligt og ensartet look på møblet.

LED-underlight

LED-underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræset 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lys i skuffer

Vi tilbyder formonteret LED lys i skufferne som et tilvalg til størstedelen af vores vaskeskabe, lyskilderne er forsynet med sensor, som automatisk tænder for lyset når skuffen åbnes, og slukker igen når skuffen lukkes. LED lyset sender et flot ensartet lys ned over skufferne, og giver dig et rigtig godt overblik over skuffernes indhold.

Vores skuffer

Skufferne er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning. Øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Vi har tilvalgsmuligheder som LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter, træbakker, greb samt push-open kit til vaskeskabe.

220v elstik i skuffen

Få strømmen lige ved hånden, tilkøb et elstik i nederste skuffe. Elstikket er vinklet 45gr. for at gøre tilgængeligheden nem og ligetil. Elstikket er til 220v og forsynet med jord.

Skuffeindretning

Du får endnu mere ud af dine skuffer med skridsikre gummimåtter, smarte rumdelere og bakker, der har metalindsatser til fx pensler og make-up. Men også skabe bliver nemmere at organisere med tilbehør som kurve i flet, flytbare vasketøjsposer og bakker.