Giv designer-drømmen fuld gas

Med sin nyeste lancering, YOU, har danske Dansani skabt et helt univers for alle, der drømmer om at lege med kombinationer og stilarter og give den indre designer fuld gas.

Har du altid drømt om at designe dit nye badeværelse helt fra bunden? At vælge og vrage og kombinere de helt rigtige elementer, der matcher din smag og giver et præcist billede af, hvem du er?

Som mange andre har du måske også parkeret drømmen et godt stykke nede på to-do-listen efter det første mislykkede forsøg på at finde underskabe, der matchede den vidunderlige vintage-bordplade fra moster Mona. For hånden på hjertet – det kræver virkelig meget tid og arbejde. Og håndværker-talent.

Nu sparker danske Dansani nyt liv i de slumrende designer-drømme. Badeværelsesproducenten har nemlig lanceret den banebrydende serie, YOU – som faktisk ikke bare er en serie, men et helt univers, hvor man kan vælge og vrage, lege, mikse og matche mellem forskellige udtryk og stilarter. Og uanset hvordan du blander møblerne, så passer tingene sammen som fod i hose. Det hårde håndværkerarbejde har Dansani nemlig sørget for.

Tre grundlæggende stilarter

YOU omfatter et væld af valgmuligheder, ikke blot når det gælder større elementer som skabslåger, vaske, bordplader og belysning, men også ned i de helt små detaljer som greb, ben og knager. Står man overfor alle valgmulighederne på en gang, kan det dog hurtigt blive lidt af en jungle at finde rundt i, og derfor har Dansani valgt at lancere YOU i tre unikke stilarter: Vintage, Classic og Urban.

De tre stilarter fungerer som indgangsvinkel – et sted at starte. En stilart er nemlig nem og intuitiv at afkode, og kan du finde dig selv i en af stilarterne, fungerer det som holdepunkt, når du begynder at eksperimentere med at kombinere på tværs af stilarterne for at skabe dit helt eget udtryk.

Kant og personlighed

- Alene en lille ting som at sætte romantiske ben og greb på et stringent Urban-skab ændrer udtrykket markant. Samtidig er det interessant at eksperimentere med at bryde den overordnede stil. Det pirrer nysgerrigheden og giver kant og personlighed til det endelige resultat. Det giver virkelig kunden rollen som designer, og vi er meget spændte på at se de designs, vores kunder vil få ud af YOU, siger Susanne Krag, Salg og Marketingdirektør hos Dansani og fortsætter:

- Vi håber, at vi modtager en masse lækre billeder af YOU-badeværelser på hashtagget #mydansani.

VINTAGE

Den rene Vintage-stilart er romantisk og funktionel retro. Et let og organisk formsprog, der i sin essens lægger op til en personlig og dekorativ indretningsstil. Vintage-stilen personificeres gennem Caroline, der har en feminin og eklektisk stil i sin indretning.

CLASSIC

Den rene Classic stilart er tidløs elegance. De klassiske dyder fra den danske designtradition skinner igennem i hver enkelt detalje og skaber et elegant, tidløst look. Classic-stilen personificeres gennem Sofia, der ved præcis, hvad hun vil have.

URBAN

Den rene Urban stilart er et modulært og minimalistisk formsprog. Et rent og stærkt udtryk skåret ind til benet – ingen overflødige detaljer forstyrrer de ubrudte, ensfarvede flader og stringente linjer. Urban-stilen personificeres gennem Alexander, der er til enkelhed og rene linjer

URBAN OG CLASSIC MIX

Selv små ændringer kan gøre en stor forskel i det samlede billede. Her er udgangspunktet – til venstre – Urban. Til højre er der kombineret med elementer fra Classic. Udtrykket er stadig grundlæggende stringent, men blødt op med elementer af tidløshed og elegance