Product added to basket

Generelt om Dansani

Leverandører

Vi bestræber os på at etablere et langvarigt samarbejde med vores leverandører til gensidig fordel for begge parter, og i forbindelse med indgåelsen af aftaler er konstruktiv dialog med leverandørerne en del af processen.

Læs mere her

Samfund

I Dansani mener vi, at man skal opføre sig ordentligt og være engageret. Som en ansvarlig virksomhed stopper vores engagement og ordentlighed ikke ved gode kundeforhold, ansvarlig styring af miljøpåvirkning eller sikre leverandørforhold. Vi mener også, det kræver et engagement i det samfund vi lever i.

Læs mere her

Miljø

Dansani udvikler, fremstiller og markedsfører produkter til badeværelset. Samtidig med at vi fastholder vores mere end 25-årige tradition for kvalitet og godt håndværk, vil vi med udgangspunkt i sund forretningssans til stadighed vurdere og styrke vores miljø- og klimaindsats.

Læs mere her

Medarbejdere

Dansani ønsker at behandle sine medarbejdere bedre end de fleste andre virksomheder. Det sker bl.a. ved at opretholde høje sikkerhedsstandarder på arbejdsmiljøområdet, vise omsorg for den enkelte og gøre en særlig indsats for at øge sundhed og sikkerhed på virksomheden, f.eks. ved at bestræbe os på at reducere antallet af arbejdsulykker, begrænse brugen af kemikalier og forebygge nedslidning på grund af gentagne bevægelser.

Læs mere her

Job hos Dansani

Med afsæt i dansk tradition for design, kvalitet og funktionalitet producerer, markedsfører og sælger vi produkter til badeværelset. Vi sætter en ære i at fremstille produkter af højeste kvalitet - hver gang.

Læs mere her