Stillingen er ikke længere ledig

Elev til lager og logistik

 

Vi søger en elev, der brænder for en karriere indenfor lager og logistik. Din elevtid er tilrettelagt som et 2-årigt udviklingsforløb, hvor vi veksler mellem  praktisk oplæring hos Dansani og planlagte skoleperioder på teknisk skole. Der er også mulighed for ny mesterlære.

I løbet af din elevtid vil vi sørge for en bred introduktion til vores branche og vores organisation samt give dig stærke kompetencer indenfor lager og logistik.
Vi vil sammen med dig lægge en plan, som tilgodeser din udvikling og Dansanis interesser. 


Du vil indgå i en topmotiveret afdeling med ca. 20 kolleger, som har en bred kontaktflade på alle niveauer i organisationen. Opgaverne er mangeartede og spænder lige fra varemodtagelse til vareforsendelse samt løbende forbedring og udvikling af vores processer.

 

Det skal du arbejde med

I løbet af din elevtid vil du blive introduceret til og oplært i følgende:

 • Modtagelse og forsendelse af varer
 • Korrekt vareindplacering
 • Registrering og angivelse af varer i ERP-systemet
 • Forsyning og flytning af varer til produktionen
 • Afstemning af varebeholdning både systemmæssigt og fysisk
 • Lageroptælling


Din kontaktperson under uddannelsen vil være vores warehouse manager.
Du vil under uddannelsen få truckcertifikat.

 

Det skal du kunne

Du brænder for at lære mere om lager og logistik, og du har lyst til at være en vigtig brik i et stort puslespil.

 • Du skal være serviceminded og god til at arbejde sammen med dine kolleger
 • Du skal have gå-på-mod til nye og afvekslende opgaver
 • Du skal have god procesforståelse
 • Du skal være fleksibel, initiativrig og grundig
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt også når der er travlt
 • Du skal tale og skrive på dansk og gerne kunne tale og forstå tysk og engelsk
 • Du skal have bestået grundforløbsprøven

 

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.


Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som elev hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i warehouse.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Elev til lager”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-koordinator Senna Clausen på 73 22 29 00.

 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 20.01.2020
Tiltrædelse: 01.02.2020

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.