Stillingen er ikke længere ledig

Handelselev til salgsafdelingen

Vi søger en dygtig og engageret elev, der brænder for en karriere inden for salg. Din elevtid er tilrettelagt som et 2-årigt udviklingsforløb, hvor der veksles mellem praktisk oplæring hos Dansani og planlagte skoleperioder.

I løbet af din elevtid får du en bred introduktion til vores branche og vores organisation, og du får tillært stærke kompetencer inden for salg. Sammen lægger vi en plan, som tilgodeser din udvikling hos Dansani.

Du vil indgå i et stærkt team bestående af dygtige kolleger, som dagligt er i kontakt med såvel vores danske som udenlandske kunder. Du får faste kontaktpersoner, som altid er klar med hjælp og støtte.


Det skal du arbejde med

I løbet af din elevtid vil du blive introduceret til og oplært i følgende:

  • Tilbudsgivning
  • Ordrebehandling
  • Kundevejledning på telefon, email og I vores showroom
  • Support til eksterne salgskonsulenter

Du vil primært være tilknyttet den danske del af salgsafdelingen, men har du mod på det, vil vi også udfordre dig i de udenlandske salgsafdelinger, hvor vi bl.a. taler engelsk og tysk. Er du udadvendt og har mod på mere endnu, er der også mulighed for at komme med vores kørende sælgere ud og besøge vores kunder rundt i hele Danmark.


Det skal du kunne
  • Du brænder for at lære mere om salg og har lyst til at give god kundesupport.
  • Du skal være engageret og have gå-på-mod
  • Du skal være serviceminded og god til at arbejde sammen med dine kolleger
  • Du skal samtidig kunne arbejde selvstændigt, også når det er travlt
  • Du har bestået EUD eller EUX handel eller HHX med et tilfredsstillende resultat.

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienterede og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os.
Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som elev i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i salgsafdelingen.


Vil du indgå i vores team?

Så send din ansøgning, dit cv og dine standpunktskarakterer på e-mail til job@dansani.dk mærket “elev til salgsafdelingen”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-koordinator Senna Clausen på 73222900


Ansøgningsfrist: 30. oktober 2020
Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.