Stillingen er ikke længere ledig

Assistent til HR og lønadministration

Brænder du for arbejde med mennesker og tal?
Er struktur og service en del af dit faglige DNA?
Vil du vokse med dine opgaver i en virksomhed i vækst?

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med HR-support som f.eks. hjælp til rekruttering og onboarding af nye kolleger samt lønadministration. Du får ansvaret for ajourføring og vedligehold af personaledata, søge refusioner i forbindelse med sygdom og barsel, hjælpe med at udarbejde og vedligeholde div. statistikker og analyser, diverse ad hoc-opgaver og projekter i afdelingen/organisationen herunder GDPR-compliance.
Du skal assistere med at udarbejde ansættelseskontrakter og efter behov hjælpe virksomhedens ledere med administrativ bistand omkring onboarding, løn- og personaleforhold, udformning af stillingsopslag og andre administrative opgaver, så vi sikrer, at vi gør tingene ensartet i organisationen. Du sørger for alt det administrative er på plads og svarer f.eks. på uopfordrede ansøgninger.
Du får direkte reference til økonomichefen og bliver en del af økonomiafdelingen, som også har ansvaret for HR. Afdelingen består af 5 kolleger. I teamet lægger vi vægt på, at vi hjælper og støtter hinanden og kommer hinanden ved, imens vi arbejder fokuseret på vores forskellige ansvarsområder.


Om dig

Du arbejder selvstændigt og evner at prioritere og strukturere dine opgaver, så de udføres med god kvalitet indenfor deadline. Du er serviceminded og har evnen til at samarbejde på alle niveauer i organisationen. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, men ellers er vi indstillet på at lære dig, det der skal til. Det er derfor vigtigt, at du:

  • er uddannet bogholder, advokatsekretær eller indenfor kontoradministration eller HR
  • har flair for at arbejde med tal og mennesker
  • behersker office-pakken herunder indgående kendskab til Excel samt kendskab til økonomisystemer som f.eks. Business Central
  • udover dansk behersker engelsk i skrift og tale
  • kan bevare overblikket i en travl hverdag med skiftende opgaver
  • er fleksibel og omstillingsparat
  • har godt humør og er positiv

Vi tilbyder

Et spændende job på 25-30 timer om ugen med mulighed for personlig udvikling. Du får indflydelse på planlægningen af dine opgaver og mulighed for at påvirke stillingen afhængigt af interesser og personlighed.
Vi er en privatejet virksomhed med gode ansættelsesforhold og medarbejdergoder i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.
Vi har et gennemarbejdet onboarding program og sørger for grundig oplæring i vores interne systemer og forretning.
Arbejdsstedet er Haderslev.


Praktisk information

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR- og økonomichef Ryon Thomsen på tlf. 21209701. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og cv hurtigst muligt til job@dansani.dk.

 

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.