Stillingen er ikke længere ledig

Butikssælger til Dansani Bathroom Store

I vores konceptbutik finder du en verden af inspiration med alt det bedste og nyeste inden for badeværelsesudstyr samlet på ét sted. Vi søger en engageret og kompetent butikssælger, der brænder for indretning af badeværelser og salg af designprodukter. Der er tale om en stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.


Det skal du arbejde med

Som butikssælger indgår du i et dynamisk og serviceminded team. Du vil referere til vores butikschef. Du kommer til at arbejde med indretning og salg af badeværelser til såvel private som erhvervskunder. Du skal kunne forstå vores kunders behov og omsætte disse til konkrete indretningsforslag og tilbud. Derudover vil dine primære opgaver blive:

 • Salg og rådgivning af kunder
 • Udarbejdelse af tilbud og indretningsforslag, herunder 3D-tegninger
 • Ordremodtagelse og -planlægning
 • Indretning og dekoration af butik
 • Butiksoptimering og vedligeholdelse af butikssortiment
 • Deltagelse i åbent hus-arrangementer.

dine kompetencer

Du er først og fremmest en dygtig sælger, der forstår at yde god service og vejledning til vores kunder. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, dynamik og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du har/er:

 • Erfaring med indretning og salg af badeværelser, alternativt med indretning og salg af langvarige forbrugsgoder til boligen
 • Teknisk stærk og kendskab til VVS-branchen er en fordel, men ikke en betingelse
 • Serviceminded, har en sympatisk fremtræden og let til smil
 • Kreativ og har et åbent blik for indretning og design
 • Struktureret og udstyret med en god ordenssans
 • Teamplayer og villig til at give en ekstra hånd, når det er nødvendigt.

vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er temaorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed, samtidig med du får en grundig indføring i vores produkter.

Ansøg via Jobindex. Vi vil løbende gennemgå de indkomne ansøgninger og behandler alle ansøgninger fortroligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores butikschef, Line Jørgensen, på tlf.: 45 93 53 09. Du er også velkommen til at kigge forbi i vores butik.


Arbejdssted: Dansani Bathroom Store, Lyngby Hovedgade 61, 2800 Kgs. Lyngby
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.