Product added to basket

  • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

Stillingen er besat

E-commerce koordinator

I Dansanis vision har vi beskrevet, at vi ønsker at sikre vækst gennem øget kundeloyalitet.
Vi ønsker, at Dansani er let at handle med, og det udbygger vi nu ved at opbygge e-commerce som en tredje salgskanal ved at tilbyde elektroniske løsninger til centrale kundetransaktioner.

Vi søger derfor til en nyoprettet stilling en koordinator til e-commerce.

Som koordinator skal du være det daglige bindeled mellem vores traditionelle salgskanaler; produktafdelingen, der er ansvarlig for master data; IT-afdelingen, der er ansvarlig for systemer, samt de kunder, som har veludbyggede webshops som salgskanal.

Du får en bred kontaktflade både internt i Dansanis salgsorganisation og eksternt hos vores kunder, herunder grossister, vvs-installatører og byggemarkeder.

I samarbejde med landecheferne skal du implementere landespecifikke e-commerce planer for at drive websalget gennem de samme forhandlere, samt at øge antal web-besøgende. Herudover skal du i samarbejde med landecheferne opsøge og bearbejde nye web-kunder, hovedsagelig for det skandinaviske og tyske marked.Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for:

• Udarbejdelse og opdatering af produktdata og -billeder, som skal vises på kundernes webshops/ kundens PIM system.
• Udbygge relationen til eksisterende online-kunder og skabe kontakt til nye online-kunder, både inden for grossister, vvs-installatører og byggemarkeder
• Bistå kunderne med optimering af websalg via analyse, promotions og opfølgning
• Sparring med kunderne omkring optimering af websalg
• Opstart af nye web-kunder
• Løbende vedligeholdelse af kundedata og tekster
• Udarbejdelse af promotions for websalg, og i samarbejde med kunden at lave kundespecifikke løsninger
• Tværfaglige projekter i samarbejde med marketing-, IT- og produktafdelingerne
• Dataanalyser

 

Profil

• Du har erfaring med websalg, og du kan indgå i dialog med kundernes e-commerce ansvarlige på specialist niveau
• Måske har du en uddannelse inden for e-commerce
• Du har kendskab til SEO, User Experience (UX), Umbraco og PIM-systemer. Måske kender du også til Navision
• Du har kendskab til konfiguration og masterdata
• Du har gode samarbejdsevner
• Du er analytisk stærk
• Du taler tysk og engelsk

 

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienterede og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed så du har de bedste forudsætninger for at kunne samarbejde på tværs af virksomheden.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “E-commerce koordinator”. 
Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger og løbende indkalde til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgs-/ og marketingdirektør Susanne Krag på email ssk@dansani.dk eller telefon 24 64 34 75.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 15.05.2018

     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her