Elev til maskinværkstedet
- produktionsassistent

Vi søger en elev, der brænder for en karriere indenfor produktion af møbler. Med uddannelsen som produktionsassistent inden for maskinsnedkerområdet gennemgår du et 2-årigt udviklingsforløb, hvor du veksler mellem praktisk oplæring hos Dansani og planlagte skoleperioder på teknisk skole.

I løbet af din elevtid kommer du overordnet til at arbejde med møbelproduktion. Herunder lærer du at læse og anvende konstruktionstegninger, at overholde miljøkrav og sikkerhedsregler, at arbejde med produktions- og kvalitetskontrol samt du indgår i samarbejde med andre faggrupper.
I maskinværkstedet lærer du naturligvis at betjene vores forskellige træ- og pladebearbejdnings- maskiner. Derudover får du også en bred introduktion til vores branche og vores organisation og vi vil sammen med dig lægge en plan, som tilgodeser din udvikling og Dansanis interesser.

Du vil indgå i en topmotiveret afdeling med ca. 6 kolleger, som har daglig kontakt med flere forskellige afdelinger i virksomheden.


Det skal du arbejde med

I løbet af din elevtid vil du blive introduceret til og oplært i følgende:

  • Produktion af badeværelsesmøbler i maskinværkstedet og lejlighedsvis i resten af produktionen
  • Dokumentation og kvalitetskontrol
  • Opstilling og betjening af træ- og pladebearbejdningsmaterialer
  • Industriel bearbejdning og samling af korpus- og pladematerialer

Din kontaktperson under uddannelsen vil være vores teamleder i maskinværkstedet.


Det skal du kunne

Du brænder for at lære mere om møbler og maskiner, og du har lyst til at være en vigtig brik i et stort puslespil.

  • Du skal være serviceminded og god til at arbejde sammen med dine kolleger
  • Du skal have gå-på-mod til nye og afvekslende opgaver
  • Du brænder for at levere et godt stykke arbejde, du er arbejdsom og mødestabil
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt også når der er travlt
  • Du skal tale og skrive på dansk
  • Du skal bestå grundforløb 2. Uddannelsesaftale kan dog indgås inden grundforløbet er bestået.

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.
Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.


Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og cv pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Produktionsassistent”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Fabrikschef Finn Jensen på 73 22 29 00. 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 30. april 2022

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.