Elev til produktionen - produktør

Vi søger en elev, der brænder for en karriere indenfor produktion af møbler. Med uddannelsen som produktør gennemgår du et 2-årigt udviklingsforløb, hvor du veksler mellem praktisk oplæring hos Dansani og planlagte skoleperioder på teknisk skole.

I løbet af din elevtid kommer du overordnet til at arbejde med møbelproduktion. Herunder lærer du at arbejde inden for industriproduktion, du får kendskab til forskellige former for produktionsmaskineri og lærer at betjene maskinerne samt udføre mindre reparationsopgaver.
Inden for al industri er den ensartede kvalitet afgørende, og sådan er det også på Dansani, hvor en høj kvalitet er særlig vigtig for vores kundegruppe. Under din uddannelse lærer du at arbejde ud fra kvalitetsparametre og bestemte produktionsmål.
Du vil indgå i en turnus og igennem uddannelsen blive oplært i forskellige afdelinger i vores produktion, hvor der i alt arbejder ca. 50 medarbejdere. På uddannelsen får du også certifikat til at køre gaffeltruck.

Udover elevtiden i produktionen sørger vi for en bred introduktion til vores branche og vores organisation samt giver dig stærke kompetencer indenfor produktion. Vi vil sammen med dig lægge en plan, som tilgodeser din udvikling og Dansanis interesser.


Det skal du arbejde med

I løbet af din elevtid vil du blive introduceret til og oplært i følgende:

  • Produktion af badeværelsesmøbler
  • Kvalitetskontrol
  • Betjening af forskellige produktionsanlæg og maskiner
  • Læse og forstå konstruktionstegninger

Din kontaktperson under uddannelsen vil være en af vores værkførere.


Det skal du kunne

Du brænder for at lære mere om møbelproduktion, og du har lyst til at være en vigtig brik i et stort puslespil.

  • Du skal være serviceminded og god til at arbejde sammen med dine kolleger
  • Du skal have gå-på-mod til nye og afvekslende opgaver
  • Du skal være fleksibel, initiativrig og grundig
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt også når der er travlt
  • Du skal tale og skrive på dansk
  • Du skal bestå grundforløb 2. Uddannelsesaftale kan dog indgås inden grundforløbet er bestået

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.


Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og cv pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Produktør”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Fabrikschef Finn Jensen på 73 22 29 00. 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 30. april 2022

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.