Stillingen er ikke længere ledig

Engelsktalende Kundeservicemedarbejder

Sætter du en dyd i at yde en god service?

Interesserer du dig for kundekontakt og administration?

Vil du med på en spændende rejse i Nordens største badeværelseskoncern?


Vi tilbyder

Et spændende job i Nordens største badeværelseskoncern med ambitiøse vækstmål samtidig med at vi har øje for, at du som medarbejder er en vigtig brik i det samlede puslespil.

Kundeservice er vores ansigt udadtil, og i Dansani sætter vi en ære i at yde en hurtig og effektiv service til vores kunder. Vi vil derfor løbende sørge for at uddanne dig i vores produkter og interne systemer. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed, samtidig med at du får en grundig indføring i vores produkter og arbejdsgange.

Du kommer til at indgå i vores kundeserviceteam som består af 10 medarbejdere. Du får reference til vores kundeservicechef.

Vi har gode arbejdsforhold med kantine og sundhedsforsikring samt et uformelt arbejdsklima med korte beslutningsveje.

Om jobbet

Som kundeservicemedarbejder vil du i tæt samarbejde med dine kolleger få ansvaret for at rådgive og supportere vores kunder i de engelsktalende lande i vores produkter til badeværelset herunder rådgivning og vejledning i at vælge de rigtige produkter og løsninger. Vores kunder er både VVS- og byggemarkedsbranchen samt vores eksterne salgskonsulenter. Du vil få en stor kontaktflade med de andre afdelinger i virksomheden. Dine opgaver vil primært være salgs- og supportopgaver af teknisk karakter og kan typisk være:

 • Support og rådgivning til kunder herunder afklaring af tekniske spørgsmål pr. telefon og mail
 • Tilbudsskrivning og ordrehåndtering
 • Håndtering af forespørgsler til afdelingen fra bl.a. Indkøb, Planlægning og Produktion
 • Backupfunktion for vores eksterne salgskonsulenter
 • Deltagelse i diverse salgsrelaterede ad hoc-opgaver med dine kolleger i andre salgsfunktioner
 • Skabe ideer og løsninger til at forbedre kvaliteten af vores kundeservice og hermed øge kundetilfredsheden
 • Hjælpe dine kolleger med at lykkes, så vi i fællesskab bidrager til et professionelt og sjovt arbejdsmiljø
Om dig

Du ved, hvad det vil sige at yde en god service og brænder for at følge opgaverne til dørs med et professionelt resultat. Du er en teamplayer og trives rigtig godt med en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du har altid fokus på at yde den bedste service, også selvom du har rigtig travlt. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, nysgerrighed og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du har:

 • Erfaring med kundekontakt og B2B salg fra en salgsafdeling
 • Lyst til yde en god og professionel kundeservice og finder glæde i at hjælpe og gøre en forskel for vores kunder
 • Evnen til at håndtere skiftende opgaver i et højt tempo og er ansvarsbevidst
 • Godt humør, smil i stemmen og er nysgerrig efter at blive kastet ud i nye ting
 • Teknisk flair og forståelse
 • Kendskab til ERP-systemer – gerne Navision (NAV 365 Business Central)
 • Gode mundtlige samt skriftlige formuleringsevner i engelsk og dansk

Har du lyst til at være med på holdet

Så send os dit CV og din ansøgning via Jobindex her. Ansøgere vil blive inviteret til samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Kundeservicechef Rune Ellegaard på e-mail rel@dansani.dk eller på tlf. 28734625.

Arbejdssted: Haderslev

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 200 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa. Vi er sammen med vores datterselskab INR Nordens største leverandør af badeværelsesmøbler.

Du kan læse mere om os her.