Product added to basket

 • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

 

Stillingen er besat

Indretningskonsulent til Dansani Bathroom Store

 

Hos Dansani Bathroom Store har vi fået præcis den start, vi kunne ønske os. Vi har sat barren i øverste position og skabt en helt ny verden af inspiration - med alt det bedste og nyeste inden for badeværelsesudstyr samlet på ét sted. 

Dansani Bathroom Store er verden af inspiration - med alt det bedste og nyeste inden for badeværelsesudstyr samlet på ét sted, og vi har en række nye, spændende planer i støbeskeen. Til at hjælpe os med at realisere disse planer, søger vi en engageret og kompetent indretningskonsulent, der brænder for indretning af badeværelser og salg af designprodukter.

 

Det skal du arbejde med

Som indretningskonsulent indgår du i et dynamisk og serviceminded team med 1 sælger og en montør. Du vil referere til vores danske salgsdirektør. Du kommer til at arbejde med indretning og salg af badeværelser til såvel private som erhvervskunder. Du skal kunne forstå vores kunders behov og omsætte disse til konkrete indretningsforslag og tilbud. Derudover vil dine primære opgaver blive:

 • Salg og rådgivning af kunder
 • Udarbejdelse af tilbud og indretningsforslag herunder 3D tegninger
 • Ordremodtagelse og -planlægning
 • Indretning og dekoration af butik
 • Butiksoptimering og vedligeholdelse af butikssortiment
 • Deltagelse i åbent hus-arrangementer

Dine kompetencer

Du har først og fremmest flair for indretning og er en dygtig sælger, der forstår at yde god service og vejledning til vores kunder. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, dynamik og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du har/er:

 • Erfaring med indretning og salg af badeværelser, alternativt med indretning og salg af langvarige forbrugsgoder til boligen
 • Teknisk stærk og kendskab til vvs-branchen er en fordel
 • Serviceminded, har en sympatisk fremtræden og let til smil
 • Kreativ og har et åbent blik for indretning og design
 • Struktureret og udstyret med en god ordenssans
 • Teamplayer og villig til at give en ekstra hånd, når det er nødvendigt
   
Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i vores produkter.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Indretningskonsulent”.

Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Søren Flintrup på sf@dansani.dk eller tlf: 20 18 47 40.

 

Arbejdssted: Dansani Bathroom Store, Lyngby Hovedgade 61, 2800 Kgs. Lyngby
Ansøgningsfrist: 3. juni 2018
Tiltrædelse: Hurtigst muligt     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her