IT-Systemadministrator

Brænder du for IT-drift og for at yde den bedste service såvel internt som eksternt?

Vil du med på en spændende rejse i Nordens største badeværelseskoncern?

Er overblik, struktur og IT-sikkerhed en del af dit faglige DNA?


Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job i Nordens største badeværelseskoncern med ambitiøse vækstmål, som samtidig har øje for, at du som medarbejder er en vigtig brik i koncernens samlede puslespil.

I Dansani er vi afhængige af, at vi har en stabil IT-drift og løbende optimerer driften i forhold til kunde- og brugerbehov, sikkerhed og økonomi, hvorfor vi løbende vil tilbyde dig den nødvendige faglige uddannelse.

Du kommer til at indgå i vores IT-team, hvor du sammen med din kollega får ansvaret for drift, support, sikkerhed og vedligehold af vores IT-systemer. Du får reference til vores CFO.

Vi har gode arbejdsforhold med kantine og sundhedsforsikring og arbejdsklimaet er uformelt med korte beslutningsveje. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i IT-afdelingen.

om jobbet

Dansani har et velfungerende IT-setup med brugere i såvel indland som udland og vi anvender en række forskellige produkter til understøttelse af forretningen som for eksempel Microsoft Office 365, EDI og Business Central.

Du vil få ansvaret for konfiguration, vedligehold og servicering af diverse Microsoft platforme samt den generelle opsætning omkring IT-sikkerhed. Du vil dagligt skulle yde support til vores brugere i ind- og udland samt vedligeholde virksomhedens øvrige IT-systemer, herunder printere, laptops, telefoner mv.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Vedligehold og servicering af IT-infrastruktur – hardware såvel som software – herunder Windows servere og Microsoft applikationer
 • EDI setup samt drift af EDI over mod kunder
 • Driftssupport i produktionen af f.eks. scannere, labelprintere, vægte mv.
 • Bindeled mellem forretningen og software leverandører bl.a. BC-leverandør (Microsoft Dynamics NAV)
 • Fejlløsning og brugersupport
 • Løbende opfølgning på IT-sikkerhed/cybersikkerhed – firewall, antivirus, VPN
 • Vurdering af funktionaliteten i eksisterende systemer og selvstændigt foretage nødvendige ændringer og forbedringer for at sikre systemernes stabilitet og funktionalitet i forhold til forretningens behov
 • Administration og vedligehold af brugere i AD, Exchange og SharePoint
 • Indkøb af IT-udstyr, laptops, telefoner mv. samt registrering af udstyr
 • Løbende effektivisering og optimering af processer

om dig

Du er en teamplayer og trives rigtig godt med forskellige opgaver og sætter en ære i at yde en god service overfor dine kolleger og eksterne kunder. Du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. datateknikker, datamatiker el.lign. eventuelt kombineret med relevante certificeringer. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en IT-afdeling, men vigtigst af alt er lysten til nye udfordringer. Det er derfor vigtigt, at du har:

 • Erfaring med Microsoft Office 365 og Windows Server
 • Indgående Erfaring med EDI – gerne på superbruger niveau
 • Arbejdet med IT-sikkerhed/cybersikkerhed
 • Kendskab til Business Central (Microsoft Dynamics NAV)
 • Et godt overblik, arbejder struktureret og formår at afslutte dine opgaver
 • Et godt humør og kan begå dig på alle niveauer i organisationen
 • højt energiniveau, er arbejdsom og fleksibel
 • Kendskab til engelsk på et teknisk højt niveau

Praktisk information

Ansøg via Jobindex - se mere her. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte CFO Ryon Thomsen på tlf. +45 21 20 97 01.

Arbejdssted: Der er ingen ansøgningsfrist, men vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og cv hurtigst muligt via Jobindex
Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: 1. september 2022

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.