Product added to basket

  • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

Stillingen er besat

Kantinemedhjælper - deltid

Til vores kantine søger vi en deltidsmedhjælper, som kan indgå i kantinens daglige drift.

Der er i første omgang tale om et vikariat på ca. 20 timer ugentligt, eventuelt med mulighed for fastansættelse, ligeledes på deltid.

Du vil indgå i et team bestående af 2 fuldtidsmedarbejdere og en anden deltids-medarbejder.
I samarbejder om klargøring og produktion af morgenmad og frokost til Dansanis medarbejdere, samt om øvrige opgaver i køkken og kantine, herunder anretning, afrydning, opvask og rengøring.


Det skal du kunne

• Du har hygiejnebevis.
• Måske har du erfaring med at arbejde i et køkken eller en kantine
• Du har stor lyst til at arbejde med mad - både produktion og anretning af halvfabrikata - og til at arbejde med alle de andre opgaver i et kantinekøkken.
• Du er energisk og er ikke bange for at tage fat
• Du kan indgå i et positivt samarbejde med dine kollegaer, og du kan holde dig selv igang i løbet af dagen.
• Du har et godt humør og en positiv indstilling.

 

Vi tilbyder dig

• En spændende og afvekslende hverdag i en virksomhed i vækst.
• Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.
• Som medarbejder hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i arbejdet i kantinen.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send din ansøgning, dit cv og eventuelle referencer eller udtalelser på e-mail til job@dansani.dk mærket “kantine”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-chef Helle Have Mattesen på 21 72 16 48.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: Snarest mulig. Der gives ikke frigørelsesattest.

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her