Stillingen er ikke længere ledig

Kantinemedhjælper

Vi søger en frisk og serviceminded kantinemedhjælper, der kan tiltræde 3.1.2022 eller hurtigst muligt. Kantinen forbereder morgenmad og frokost til ca. 80 ansatte. Arbejdstiden er ca. 33 timer om ugen mandag til fredag i tidsrummet 7-15.


dit arbejdsområde

Jobbet som kantinemedhjælper indebærer blandt andet:

  • Klargøring af morgenmad og frokost, herunder klargøring af råvarer
  • Mødeforplejning
  • Opvask og rengøring af køkken og mindre rengøring af kantinen
  • Være med til at løse daglige opgaver i kantinen

din profil
  • Du har erfaring fra et erhvervskøkken eller en kantine
  • Du drives af et ønske om at yde kvalitet og god service overfor kantinebrugerne
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du er omhyggelig, stabil og har et godt humør

Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores kok omkring de daglige opgaver. For den rette kandidat med interesse for madlavning, vil arbejdsopgaver kunne tilpasse i forhold til tilberedning og anretning af retter.

Ansøgning sendes til job@dansani.dk mærket “Kantine”. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ryon Thomsen, CFO, på tlf.: 21209701.

Vi gennemgår ansøgninger løbende og stillingsopslaget tages af, når den rette person er ansat.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: Snarest muligt 

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.