Product added to basket

  • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

 

Stillingen er ikke længere ledig
Lagermedarbejder

 

Vi søger en erfaren medarbejder til vores lager på daghold. Du indgår i et team med 13 medarbejdere.

 

Opgaver

Du kan lide at arbejde i et miljø, der forandrer sig og samtidig være med til at præge forandringerne. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at består af:

  • Plukning, pakning og emballering af varer
  • Truckkørsel og læsning af lastbiler

Vi anvender LEAN og 5S-principper og forventer du er service-minded og har ordenssans som kan anvendes og bidrage til vores LEAN og 5S-principper. Du kommer dagligt til at kommunikere med mange mennesker.

 

Kvalifikationer

Du arbejder allerede i dag på et lager eller har erfaring med lager og varehåndtering. Du er en selvstændig og troværdig person med stort overblik. Du er ansvarsbevidst, fleksibel, en teamplayer og har en god fysik og et Godt humør. Du har truckcertifikat og kan tale og skrive på dansk og kunne tale og forstå tysk og engelsk. Kendskab til Navision samt LEAN og 5S er en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Lager”.
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Warehouse Manager Frank Møller.

 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 30.04.2018
Tiltrædelse: Snarest     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her