Product added to basket

  • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

Stillingen er ikke længere ledig 

Maskinsnedker til træindustri

Vi søger en erfaren medarbejder til vores maskinværksted på daghold.


Opgaver

Du kan lide at arbejde i et miljø, der forandrer sig, og samtidig være med til at præge forandringerne. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af:

  • Produktion af træemner i større og mindre serier på vores CNC-styrede maskiner
  • Pladeopskæring

Vi anvender LEAN og 5S-principper og forventer derfor, at du er service-minded og har ordenssans, som kan anvendes og bidrage til


Kvalifikationer

Du er en kvalitetsbevidst, struktureret og selvstændig person med stort overblik, der kan kommunikere med alle typer af mennesker. Vi forventer, at:

  • Du har en relevant uddannelse eller er tillært med flere års erfaring
  • Du har kendskab til CNC-styrede maskiner og pladeopskæring
  • Du er ansvarsbevidst, fleksibel og pligtopfyldende
  • Du er mødestabil, en teamplayer og har en god fysik og et godt humør
  • Du kan tale og skrive dansk
  • Du har kendskab til Navision samt LEAN og 5S

Det vil være en fordel, hvis du allerede i dag arbejder inden for træindustrien eller har erfaring med håndtering af træemner, men det er ikke et krav.

 

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os.
Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og cv hurtigst muligt pr. e-mail til job@dansani.dk mærket ”Maskinsnedker”.
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte fabrikschef Finn Jensen på tlf. 73 22 29 00

 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 25. marts 2019
Tiltrædelse: Snarest muligt     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her