Product added to basket

 • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

 

Stillingen er besat

Medarbejder til indkøbsafdelingen

 

Dansani er en virksomhed, der designer og udvikler møbler til baderummet. Delkomponenter indkøbes forarbejdede efter Dansanis design og specifikationer i form af møbelkomponenter, vaske i glaskeramik, støbemarmor og porcelæn, spejle, belysning og brus.

Dansani søger en kollega, der skal være med til at sikre vores operationelle indkøb i relation til vores mål om øget vækst og et udvidet produktprogram.

Som vores nye kollega får du selvstændigt disponerings- og indkøbsansvar for egne varegrupper. Du sikrer en skarp disponering, herunder oprettelse og opfølgning på indkøbsordrer. Du skal være med til at sikre de operationelle processer såsom leveringsikkerhed og kvalitet. Du kommer til at referere til vores indkøbschef. Afdelingen består af et team på 6 medarbejdere.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for:
 • Disponering af varer fra inden- og udenlandske leverandører
 • Opfølgning på leverancer til tiden og til rette kvalitet
 • Reklamationsbehandling
 • Optimering af varelager
 • Projektopgaver

 

Dine kvalifikationer
 • Du har evt. erfaring fra en lignende virksomhed (gerne produktionsvirksomhed eller trævirksomhed) eller branche-/produktkendskab
 • Du har gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale på dansk og engelsk og gerne tysk
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer og trives i et hektisk og dynamisk miljø
 • Du er fleksibel og en god team-player, men kan også arbejde selvstændigt og proaktivt
 • Du er positiv og sætter pris på kollegialt fællesskab
 • Du har evt. kendskab til it-materialestyringssystemet NAV og LEAN
 • Du arbejder vedholdende og struktureret og evner at være detaljeorienteret og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig indføring i indkøbsafdelingen og -disciplinen.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Indkøber”. Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger og løbende indkalde til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Carsten Risvig på email cri@dansani.dk eller på tlf. 73 22 29 00

 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 03.06.2018

     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her