Product added to basket

  • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

 

Stillingen er besat

Medarbejder til økonomiafdelingen, 30-37 timer pr. uge 

I forbindelse med samling af bogholderimæssige opgaver for flere søsterselskaber søger vi en dygtig allround finansmedarbejder, som kan tage del i ansvaret for opgaverne i Friis Group A/S’ samlede økonomiafdeling på Dansani A/S.


Som medarbejder i økonomiafdelingen bliver du en del af et team på 7 medarbejdere. I afdelingen er der både en høj grad af selvdisciplin, og samtidig har vi et meget uformelt og venskabeligt arbejdsmiljø. Når der er travlt eller når der er ferie/fravær, rykker vi sammen og hjælper hinanden.
Du vil i det daglige referere til HR- og administrationschefen.


Som finansmedarbejder får du selvstændigt ansvar for 2-3 mindre danske selskaber, hvor du skal varetage alle opgaver fra bogføring af vare- og omkostningsfakturaer, fakturering, bogføring af indbetalinger, rykning af debitorer, afregning af moms, afstemning af bogholderiet og så videre. Endvidere kan der være øvrige administrative opgaver forbundet med selskaberne, som løses på lige fod med de bogholderimæssige opgaver.
Opgaverne løses i tæt dialog med medarbejdere og ledelse i de pågældende selskaber, og der vil være behov for at du har interesse i at besøge virksomhederne løbende for at udbygge samarbejde og dialog.

 


Kvalifikationer
  • Du har bogholderimæssig erfaring
  • Du er selvstændig, systematisk, vedholdende og troværdig og kan målrettet følge opgaver helt til dørs
  • Du har gode kommunikative evner og kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • Du har et godt humør og du er fleksibel og en god team-player for dine kolleger
  • Du er dygtig til Excel og du har indgående kendskab til Navision Financial NAV, og du har lyst til at lære systemet endnu bedre at kende og udnytte alle de muligheder, det har.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har en solid erfaring på området.Vi tilbyder dig

Hos Dansani er dagligdagen præget af afveksling og udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket ”Økonomiafdeling”. Samtaler forventes afholdt i uge 48.
Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte regnskabschef Peter Poulsen, tlf. 60 70 92 20 eller email pep@dansani.dk eller HR- og administrationschef Helle Have Mattesen, tlf. 21 72 16 48 eller email hha@dansani.dk

 

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 27. november 2018
Tiltrædelse: Hurtigst muligt     YouTube

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her