Stillingen er ikke længere ledig

Proaktiv og selvstændig
medarbejder til varemodtagelsen

Vi søger en erfaren medarbejder til vores varemodtagelse på daghold. Du indgår i et team med 7 medarbejdere, og du vil have en bred kontaktflade i huset.


Opgaver

Du har et stort drive og kan lide at arbejde i et miljø, der forandrer sig, og samtidig være med til at præge forandringerne. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af:

  • Sparring med driftsansvarlig
  • Udføre kvalitetskontrol samt mængdekontrol på leverede emner.
  • Indlagring af leverede emner i vores system
  • Truckkørsel

Vi anvender LEAN og 5S-principper og forventer derfor, at du er service-minded og har ordenssans, som kan anvendes og bidrage til vores LEAN og 5S-principper. Du skal kunne lide at kommunikere med alle typer mennesker, da du dagligt kommer til at omgås mange mennesker.


kvalifikationer

Det er dit overblik, fokus på detaljer og din evne til at samarbejde, der vil give dig succes i jobbet. Du er kvalitetsbevidst, struktureret og selvstændig. Som person er du udadvendt og proaktiv. Du har en fleksibel tilgang til opgaver og er åben og klar til at bidrage til teamet. Der lægges vægt på, at du har haft ansvar i dit tidligere virke, uden at det behøver at være ledelseserfaring. Derudover forventer vi:

  • Du har erfaring med arbejdet omkring stikprøve- og kvalitetskontrol
  • Du har god it-forståelse og har indgående kendskab til og erfaring med Dynamics Nav.
  • Du har kørekort til bil og truckcertifikat
  • Du kan tale, skrive og forstår dansk og kunne tale og forstå tysk og engelsk.

vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.


Vil du indgå i vores team?

Ansøg via Jobindex. Vi afholder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Warehouse Manager Frank Møller 22772800. Vi venter på den rette. Ansøgning skal via Jobindex.

Ansøgningsfrist: 22. april 2021
Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. maj 2021

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.