Stillingen er ikke længere ledig

Mediegrafiker-elev

Brænder du for at være den kreative håndværker foran computeren? Så kan vi tilbyde dig en spændende elevtid hos Dansani A/S i vores marketingafdeling. Marketingafdelingen er ansvarlig for alle marketingaktiviteter hos Dansani & Scanbad på i alt 7 europæiske markeder. Hos os får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af grafiske opgaver, og vores ambition er at blive endnu skarpere på vores digitale markedsføring. Vi er 5 personer i afdelingen, og her er en god og uformel stemning, åbenhed for nye ideer og masser af spændende opgaver.


dit arbejdsområde

Som grafkerelev hos Dansani, kommer du til at beskæftige dig med:

 • Layout og opsætning af kataloger og brochurer
 • Layout og opsætning af websider
 • Udvikling af filmmaterialer
 • Billed- og filmmateriale til sociale medier
 • Layout og udvikling af Point-Of-Sale materialer
 • Løbende forbedring af den visuelle og digitale brugeroplevelse

din profil
 • Du elsker at arbejde kreativt med billeder, film og tekst
 • Du er nysgerrig og kaster dig gerne ud i nye programmer og opgaver, du ikke har prøvet før
 • Du har fingeren på pulsen, når det gælder digitale og grafiske tendenser
 • Du arbejder selvstændigt, men søger gerne sparring og feedback efter behov
 • Du er imødekommende og serviceorienteret

det tilbyder vi dig

Din elevtid tilrettelægges som et mediegrafiker udviklingsforløb tilpasset dine kompetencer, hvor der veksles mellem praktiktid hos Dansani og planlagte skoleperioder.

I løbet af din elevtid får du en bred introduktion til vores branche og vores organisation, og du kommer til at arbejde med mange forskelligartede visuelle kommunikationsopgaver til tryk, web og sociale medier. Du får faste kontaktpersoner, som altid er klar med hjælp og støtte. Som elev i Dansani vil du desuden gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til
hele virksomheden.


Vil du være en del af et godt marketing-team?

Så upload din ansøgning, dit cv og dine karakterer på Jobindex. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Marketingchef Mette Bech Hofman på 31 53 09 32.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.