Stillingen er ikke længere ledig

Montør

Vi søger en dygtig montør til at løse montage- og opmålingsopgaver for vores forhandlere
primært i Midt- og Nordjylland.


Opgaver

Som Montør vil du indgå i vores professionelle montørteam og i samarbejde med salgsteamet sikre høj kvalitet i vores montageopgaver af møbler og brus til badeværelset. Du brænder for at yde god service og er omhyggelig med dit arbejde. Du kan arbejde selvstændigt og du skal have kørekort.
Du refererer direkte til vores montagechef på hovedkontoret i Haderslev. Dine primære opgaver kommer til at omfatte:

 • Montage af møbler og inventar til badeværelset
 • Opmåling af møbler og brus
 • Montage af udstillinger og messer
 • Div. forefaldende montøropgaver

Du må påregne fleksibilitet i henhold til arbejdstider og opgaver, ligesom du i perioder også skal hjælpe til med montage samt opsætning af udstillinger og messer i udlandet, hvorfor rejsedage må påregnes.


dine kompetencer

Du er kvalitetsbevidst, pålidelig og har hænderne skruet rigtig godt på. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du:

 • har en håndværksmæssig baggrund som snedker, bygningssnedker eller tømrer og samtidig har stor erfaring med montage af inventar
 • er kvalitetsbevidst og fortrolig med opmåling
 • er serviceminded, har en sympatisk fremtræden og let til smil
 • er ansvarsbevidst og struktureret
 • kan planlægge din tid og holde aftaler
 • er effektiv og har en god ordenssans
 • er god til dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk og evt. tysk
 • har it-flair. Vi bruger iPads og planlægningsværktøjet Smartday
 • er en teamplayer og villig til at give en ekstra hånd, når det er nødvendigt

vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Spændende opgaver med masser af udfordringer i en spændende branche. Vi er team-orienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Du vil få egen montagebil til rådighed med værktøj/udstyr. Du vil som udgangspunkt køre ud fra din bopæl, der ideelt set er i arbejdsområdet. Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i teams. Løn efter kvalifikationer med pension og sundhedssikring.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig oplæring i vores produkter og vores montørafdeling.


Vil du indgå i vores team?

Ansøg via Jobindex. Vi holder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Montagechef Jørgen Gehlert 73222946/23258744. Ansøgning skal via Jobindex.

Ansøgningsfrist: 22. april 2021
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. maj 2021

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.