Stillingen er ikke længere ledig

Projektleder Produkt & Design

Vil du med på en spændende rejse i Nordens største badeværelseskoncern?
Brænder du for projekter indenfor produktudvikling, design og teknisk funktionalitet?
Er overblik og gennemslagskraft en del af dit faglige DNA?


Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job i Nordens største badeværelseskoncern med ambitiøse vækstmål, der samtidig har øje for, at du som medarbejder er en vigtig brik i koncernens samlede puslespil.

Du kommer til at indgå i vores Produkt & Design, hvor du får ansvaret for at skabe overblik og styre vores udviklingsprojekter samt koordinere indsatser og ressourcer i afdelingen. Vi er et team bestående af fagspecialister, der arbejder med produktudvikling, design og teknisk funktionalitet af møbler, lys, spejle og brus til badeværelset. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed, samtidig med at du får en grundig indføring i Produkt & Design.

om jobbet

Som projektleder skal du styre vores udviklingsprojekter og sikre, at processer på tværs af hele organisationen følges, så vi sikrer fremdrift og kvalitet i det endelige resultat. Du vil være ansvarlig for, at teamet rettidigt får leveret alt, som de øvrige afdelinger i huset skal bruge, for at vi med succes kan bringe nye produkter i markedet.
Du vil få en stor kontaktflade internt i virksomheden og et tæt samarbejde med alle involverede i teamets leverancer. Du kommer til at lede en række forskellige projekter, så opgaverne er mange og alsidige. Du vil blandt andet få ansvar for:

 • Dokumentation og beskrivelser til Indkøb, Planlægning og Produktionen
 • Masterdata til ERP-, PIM- og DAM-systemer i egen afdeling eller Digital
 • Brief, information, tekst og billedmateriale til Marketing
 • Koordinering af ind- og udgående varer med Indkøb og Salg
 • Materiale til træning af kolleger og kunder

Om dig

Din værktøjskasse som projektleder er i orden både teoretisk og praktisk, samtidig med at du har teknisk forståelse og økonomisk indsigt, så vi sikrer fremdrift i vores projekter. Du er en teamplayer og trives rigtig godt med forskellige opgaver på tværs af afdelinger. Du hjælper altid med at løse de vigtigste opgaver - også selvom de ikke lige står på din liste. Det er derfor vigtigt, at du har:

 • Erfaring fra en lignende stilling, teknisk flair, og at du kan gennemskue komplekse sammenhænge
 • Gennemslagskraft, er beslutningsdygtig og proaktiv
 • Et godt overblik og arbejder struktureret med sans for detaljen
 • Evnen til at løse dine opgaver selvstændigt og afslutter dem med et professionelt resultat
 • Højt energiniveau, er arbejdsom og fleksibel
 • Erfaring med Officepakken – gerne superbruger
 • Et godt humør, og kan begå dig og indsamle samt dele information på alle niveauer i organisationen

Praktisk information

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte CDO Rasmus Kjær på tlf. 40754484.


Ansøgningsfrist

Mandag d. 14. marts 2022, men vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til job@dansani.dk.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: 2. maj 2022

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.