Product added to basket

 • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

Stillingen er besat

Salgsassistent til Internt Salg

Dansani står i øjeblikket overfor en spændende udvikling, hvor vi i de kommende år skal realisere nogle ambitiøse vækstmål. Vi søger en erfaren og engageret kollega til at håndtere vores primært danske kunder, som er et af vores større markeder. Vi er et team på 13 kolleger, der løbende arbejder med at optimere vores kundeservice, så vi sikrer, at vores kunder altid for den bedste vejledning og rådgivning.


Det skal du arbejde med

Som salgsassistent i internt salg vil du i tæt samarbejde med et eksternt salgsteam få ansvaret for at rådgive og supportere vores danske kunder i vores produkter til badeværelset. Du brænder for kundesupport herunder rådgivning og vejledning i at vælge de rigtige produkter og løsninger. Vores kunder er både VVS- og byggemarkedsbranchen samt vores eksterne salgskonsulenter. Du vil få en stor kontaktflade med de andre afdelinger i virksomheden og kommer til at referere til kvalitets- og servicechefen. Dine opgaver vil primært være salgs- og supportopgaver af teknisk karakter og kan typisk være:

 • Support og rådgivning til kunder, herunder afklaring af tekniske spørgsmål pr. telefon og mail
 • Tilbudsskrivning og ordrehåndtering
 • Reklamationsbehandling
 • Håndtering af forespørgsler til afdelingen fra bl.a. indkøb, planlægning og produktion
 • Backup-funktion for vores eksterne salgskonsulenter
 • Deltagelse i forskellige salgsrelaterede ad hoc opgaver med dine kolleger i andre salgsfunktioner

 

Dine kompetencer

Du ved hvad det vil sige at yde en god service og formår at følge opgaverne til dørs med et professionelt resultat. Du er en teamplayer og trives rigtig godt med en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du har altid fokus på at yde den bedste service - også selvom du har rigtig travlt. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, fleksibilitet og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du har:

 • Erfaring med kundekontakt og B2B salg fra en salgsafdeling
 • Lyst til yde en god og professionel kundeservice – hver gang!
 • Godt humør, smil i stemmen og du er udadvendt
 • Evnen til at håndtere skiftende opgaver i et højt tempo
 • Teknisk flair
 • Kendskab til ERP systemer – gerne Microsoft Dynamics NAV
 • Gode mundtlige samt skriftlige formuleringsevner i dansk og kommunikerer gerne på et eller flere fremmedsprog, nordisk, tysk eller engelsk.

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienterede og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig oplæring i internt salg.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Salgsassistent DK”. Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger og løbende indkalde til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kvalitets- og servicechef Troels N. Lund på email tnl@dansani.dk eller telefon 30 54 59 30.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Ansøgningsfrist: 19.01.2018

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her