Stillingen er ikke længere ledig

Salgsassistent til kundeservice

Til vores kundeserviceafdeling søger vi en salgsassistent, der kan yde en excellent kundeservice sammen med det øvrige team. I denne funktion skal du trives med en alsidig hverdag, hvor du ikke har noget imod at skifte mellem vores dansk-, tysk- og engelsktalende markeder. Dog vil det primære fokus være på det danske marked.

Vi tager hver dag imod ordrer fra vores kunder, som primært består af VVS-installatører og byggemarkeder, i vores markeder, herunder Danmark, Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Finland, Norge og Sverige. Samlet set består teamet af 12 kundeservicemedarbejdere med fokus på hver deres primære markeder, hertil kommer endnu flere eksterne salgsmedarbejdere, hvormed vi har et tæt samarbejde om vores kunder.

Opgaverne består af kunderådgivning, herunder afklaring af tekniske spørgsmål, ordrebehandling pr. telefon, mail og EDI, reklamationsbehandling og backup-funktion for vores eksterne sælgere. I tilknytning til ordrebehandlingen arbejder vi tæt sammen med vores øvrige afdelinger, bl.a. indkøb, marketing, planlægning, fabrik og forsendelse, så vi hver dag kommer vores kunder i møde med en af markedets hurtigste leveringstider.

Vores vigtigste arbejdsredskab er Navision.


Din profil
  • Du kan have erfaring fra VVS-branchen eller fra et byggemarked
  • Du kan være uddannet handelsassistent eller have tilsvarende erfaring med kundekontakt og B2B salg fra en salgsafdeling
  • Du har mod på at sætte dig ind i tekniske detaljer
  • Du kan kommunikere på dansk, engelsk og tysk
  • Du har gå-på-mod, og du har lyst til at komme vores kunder i møde med en service i verdensklasse
  • Du er struktureret og har evnen til at håndtere skiftende opgaver i et højt tempo

Vi tilbyder dig et job i en spændende virksomhed med ambitiøse vækstmål.

Med jobbet følger medarbejdervenlige personalegoder og løn efter kvalifikationer. Der er tale om et fuldtidsjob med en daglig arbejdstid mellem 7.30 – 16.00. Som nyansat hos Dansani vil du gennemgå vores introduktionsprogram, hvor du bliver introduceret til virksomheden samtidig med, at du får en grundig oplæring i salgsopgaverne.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR- koordinator Senna Clausen på telefon 73222900. Ansøgning skal via Jobindex. Send din ansøgning snarest muligt, da samtaler afholdes løbende, og annoncen fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 22. juni 2021
Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev
Tiltrædelse: Snarest muligt

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.