Stillingen er ikke længere ledig

Studentermedhjælper til Dansani Bathroom Store

Til vores konceptbutik søger vi en studentermedhjælper, som kan deltage aktivt i salget til vores kvalitetsbevidste kunder.
Der er tale om et job med en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer, fortrinsvis eftermiddage og fast hver 2. lørdag. Herudover øges timetallet i ferier og ved andet fravær.


arbejdsOpgaver

Som studentermedhjælper indgår du i et dynamisk og serviceminded team. Du kommer til at arbejde med indretning og salg af badeværelser til primært private kunder, hvor du med udgangspunkt i vores kunders behov skal arbejde med at omsætte disse til konkrete indretningsforslag og tilbud.

Derudover vil dine primære opgaver blive:

  • Salg og rådgivning af kunder
  • Udarbejdelse af tilbud og indretningsforslag
  • Deltagelse i åbent hus-arrangementer
  • Div. forefaldende opgaver

dine kompetencer

Du er måske under uddannelse til indretningsarkitekt eller møbeldesigner og har lyst til at afprøve din teoretiske viden i et studierelevant job. Eller måske er du i gang med en ud­dannelse inden for handel eller økonomi og har lyst til et job, hvor du får mulighed for at gøre dine egne erfaringer med salg og kunderelationer.

Herudover er vigtige kompetencer, at du er:

  • Serviceminded og har en sympatisk fremtræden og let til smil
  • Kreativ og har sans for indretning og design
  • Struktureret og udstyret med en god ordenssans
  • Pligtopfyldende, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
  • Teamplayer og villig til at give en ekstra hånd med når det er nødvendigt

vi tilbyder dig

Et spændende og afvekslende job med rig mulighed for såvel faglig som personlig ud­vikling. Som studentermedhjælper hjælper vi dig godt i gang med en grundig oplæring i vores produktprogram, så du er sikret de bedste forudsætninger for at lykkes som sælger. Vi er team-orienterede og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt.


Vil du indgå i vores team?

Ansøg vi jobindex/Send din ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket. “Studentermedhjælper”. Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores butikschef Line Jørgensen på tlf. 45 93 53 09. Du er også velkommen til at kigge forbi i vores butik.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2022
Arbejdssted: Dansani Bathroom Store, Lyngby Hovedgade 61, 2800 Kgs. Lyngby
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.