Stillingen er ikke længere ledig

Svensktalende salgsassistent til Kundeservice

Dansani står i øjeblikket overfor en spændende udvikling, hvor vi i de kommende år skal realisere nogle ambitiøse vækstmål og som følge heraf optimere vores kundeservice. Vi søger en erfaren og engageret kollega til at håndtere vores svenske kunder, som er et af vores større markeder. Vi er et stort team, der løbende arbejder med at optimere vores kundeservice, så vi sikrer, at vores kunder altid får den bedste vejledning og rådgivning.


Det skal du arbejde med

Som salgsassistent i kundeservice vil du i tæt samarbejde med en anden kollega få ansvaret for at rådgive og supportere vores svenske kunder i vores produkter til badeværelset. Du brænder for kundesupport herunder rådgivning og vejledning i at vælge de rigtige produkter og løsninger. Vores kunder er både VVS og byggemarkedsbranchen samt vores eksterne salgskonsulenter. Du vil få en stor kontaktflade med de andre afdelinger i virksomheden og kommer til at referere lederen for kundeservice. Dine opgaver vil primært være salgs- og supportopgaver af teknisk karakter og kan typisk være:

 • Support og rådgivning til kunder herunder afklaring af tekniske spørgsmål pr. telefon og mail
 • Tilbudsskrivning og ordrehåndtering
 • Reklamationsbehandling
 • Håndtering af forespørgsler til afdelingen fra bl.a. Indkøb, Planlægning og Produktion
 • Backup-funktion for vores eksterne salgskonsulenter
 • Deltagelse i div. salgsrelaterede ad hoc opgaver med dine kolleger i andre salgsfunktioner
Dine kompetencer

Du ved hvad det vil sige at yde en god service og formår at følge opgaverne til dørs med et professionelt resultat. Du er en teamplayer og trives rigtig godt med en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du har altid fokus på at yde den bedste service - også selvom du har rigtig travlt. For os er det afgørende at finde en person med den rigtige kombination af erfaring, fleksibilitet og personlighed, og det er derfor vigtigt, at du har:

 • Erfaring med kundekontakt og B2B salg fra en salgsafdeling
 • Lyst til yde en god og professionel kundeservice – hver gang!
 • Godt humør, smil i stemmen og er udadvendt
 • Evnen til at håndtere skiftende opgaver i et højt tempo
 • Teknisk flair
 • Kendskab til ERP systemer – gerne Microsoft Dynamics NAV
 • Gode mundtlige samt skriftlige formuleringsevner i svensk, dansk og gerne engelsk

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig. Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som nyansat i Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med du får en grundig oplæring i Intern salg.


Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “Salgsassistent”.
Vi vil løbende gennemgå de indkommende ansøgninger. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rune Ellegaard rel@dansani.dk, +45 28 73 46 25.

Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev

    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 180 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.