Stillingen er ikke længere ledig

Skal du have et sabbatår eller lignende og er du frisk på produktionsarbejde?

Vi søger, til snarest mulig tiltrædelsen, friske og energiske medarbejdere i et længerevarende vikariat.

Du vil du indgå i teams, som sammen udfører samlebåndsarbejde, hvor du samler, monterer og indpakker møbler til badeværelset.


Faglige kvalifikationer
  • Du har ”hænderne skrue rigtigt på”
  • Du kan tale, læse og forstå dansk

Personlige kvalifikationer
  • Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig
  • Du er ansvarlig og har gode samarbejdsevner
  • Du har en god fysik, møder til tiden og er stabil

 

Arbejdstid: Mandag til torsdag 7-16, fredag 7-12
Ansættelsesdato:
Opstart snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning, da vi tager annoncen af lige så snart, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Send ansøgning til job@dansani.dk mrk. vikariat produktion. Har du spørgsmål til stilling kontakt: Værkfører Thomas Kirk eller Brian Rasmussen på 73222900.

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.