Product added to basket

 • Dansani Logo

Om Dansani

Ledige stillinger

Stillingen er besat

Warehouse manager

Vi søger en energisk warehouse manager, der brænder for at få lager og logistik til at gå op i en højere enhed. Med reference til fabrikschefen vil du få ansvar for varemodtagelse i den ene ende af værdikæden, lager samt forsendelse af færdigvarer i den anden ende. Du indgår i et team med 21 medarbejdere og to driftsansvarlige.

Fokusområderne i din hverdag vil være ledelse, transportoptimering og videreudvikling af interne processer i vores warehouse. Vi arbejder med LEAN, så det er en fordel, at du kender principperne og kan bidrage til yderligere udvikling på området.


Opgaver
 • Medarbejderledelse
 • Ressourcestyring
 • Kapacitetsplanlægning
 • Optimering af fragtforsendelser i samarbejde med vores fragtansvarlige
 • Optimering af interne processer

 

Kvalifikationer
 • Du har måske ledelseserfaring fra et lignende job, eller du har en ambition om at blive leder
 • Du kender LEAN principperne
 • Du kan lide at have travlt og har et godt overblik
 • Du er fleksibel og omstillingsparat
 • Du er det gode eksempel for dine medarbejdere

Vi tilbyder dig

En spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Vi er teamorienteret og kvalitetsbevidste og har fokus på vores kunder i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har gode arbejdsforhold og arbejdsklimaet er uformelt. Som leder hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed, samtidig med du får en grundig indføring i warehouse og fabrikken i øvrigt.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og cv pr. e-mail til job@dansani.dk mærket “warehouse manager”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op på dem løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte fabrikschef Finn Jensen eller HR-chef Helle Mattesen på 73222900.

 

Arbejdssted: Haderslev
Ansøgningsfrist: 22. januar 2018
Tiltrædelse: Snarest muligt
    

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til  dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.

 

Create your personal space


Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder både inspiration og de helt rigtige produkter til dit personlige badeværelse.

Læs mere om produkter her