Stillingen er ikke længere ledig

 

Tysktalende salgsassistent til internt salg

Til vores interne salgsafdeling søger vi en salgsassistent til det tyske marked, som sammen med et stærkt team er parat til hver dag at tage imod nye ordrer fra vores kunder, som primært består af vvs-installatører og byggemarkeder.

Vi tager hver dag imod ordrer fra alle vores markeder i bl.a. Danmark, Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Finland, Norge og Sverige. Samlet set består teamet af 12 interne salgsmedarbejdere med fokus på hver deres primære markeder, hertil kommer endnu flere eksterne salgsmedarbejdere, hvormed vi har et tæt samarbejde om vores kunder.

Opgaverne består af kunderådgivning, herunder afklaring af tekniske spørgsmål, ordrebehandling pr. telefon, mail og EDI primært på det tyske marked, reklamationsbehandling og backup-funktion for vores eksterne sælgere. I tilknytning til ordrebehandlingen arbejder vi tæt sammen med vores øvrige afdelinger, bl.a. indkøb, marketing, planlægning, fabrik og forsendelse, så vi hver dag kommer vores kunder i møde med en af markedets hurtigste leveringstider.

Vores vigtigste arbejdsredskab er Navision.


Din profil
  • Du kan være uddannet handelsassistent eller have erfaring med kundekontakt og -rådgivning og B2B salg fra en lignende stilling i en salgsafdeling
  • Du kan have erfaring fra vvs-branchen eller fra et byggemarked
  • Du har teknisk flair
  • Du har gå-på-mod, og du har lyst til at komme vores kunder i møde med god kundeservice i verdensklasse
  • Du er struktureret og kan samarbejde i et team
  • Du har et godt overblik og har evnen til at håndtere skiftende opgaver i et højt tempo
  • Du har et godt humør og er åben for at deltage i div. salgsrelaterede ad hoc-opgaver med dine kolleger i andre salgsfunktioner

Vi tilbyder dig et job i en spændende virksomhed med ambitiøse vækstmål.

Med jobbet følger medarbejdervenlige personalegoder og løn efter kvalifikationer. Der er tale om et fuldtidsjob med en daglig arbejdstid mellem 7.30 – 16.00. Som nyansat hos Dansani vil du gennemgå vores introprogram, hvor du bliver introduceret til hele vores virksomhed samtidig med at du får en grundig oplæring i salgsopgaverne.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR- koordinator Senna Clausen på telefon 73222900. Ansøgning skal via job@dansani.dk.


Ansøgningsfrist: 24. novebmber 2020
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Finlandsvej 8, 6100 Haderslev

     

 

Om Dansani
Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt.

Vores værdier mod, glæde og respekt er en naturlig del af vores kultur og den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder mod fælles mål, der understøtter vores strategi.

Vi har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i hele Europa.

Du kan læse mere om os her.