Luna

Bordplade, laminat

Laminatbordplader tilføjer både funktion og stil til dit badeværelse. Med et design, der passer perfekt til Dansani Lunas moderne æstetik, giver laminatbordpladerne en holdbar og praktisk overflade til dit badeværelse. Laminat er kendt for sin modstandsdygtighed over for slid, pletter og fugt, hvilket gør det ideelt til et rum som badeværelset. Laminatbordplader fås i forskellige farver og teksturer, der kan tilpasses din personlige smag og indretning

Vælg farve
Valgt
Nordisk eg

B04-25

Pris
1.800 kr.

GTIN (EAN) 5713804404039
DB nr. 2322690
Korpusfarve Nordisk eg
Højde 2,50 cm
Bredde 120,20 cm
Dybde (længde) 45,30 cm
Volumen 13,61 dm³
Materiale Laminatbelagt spånplade
Nettovægt 11,21 kg
Bruttovægt 12,16 kg
Overflade Laminat
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 125 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie Luna
Tilføj tilvalg
Disse produkter bliver formonteret og skal bestilles sammen med dit møbel

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig