Projektsalg

Et veludført projektbyggeri handler om godt partnerskab, service, leveringssikkerhed og ikke mindst de rigtige produkter.

Vi er badeværelsesspecialister, og vi er den gode projektpartner, som kan håndtere hele pakken fra udvikling til visualisering og fra produktion til levering.

Produkt

Du kan være helt tryg ved vores dansk designede produkter, der samles og færdiggøres i vores produktion i Haderslev. Her er nemlig 10 års garanti, og så er de færdigsamlede møbler nemme at montere og derfor altid et populært valg hos håndværkerne.

Levering

Levering sker til tiden, og vores nul-fejls-kvalitetssikring gør, at de leverede møbler altid lever op til forventningen.

Miljø og dokumentation

Vi leverer også produkter, der er godkendt til Svanemærket byggeri, og du behøver heller ikke bekymre dig om EDP, DOC, DOP, EPREL eller andre typer produktdokumentationer og mærkninger. Dem har vores produktteam nemlig fuldstændig styr på.

Professionelt projektsortiment

Nedenfor har vi samlet et overblik over et udpluk af de produkter, som vi anbefaler til projekter. Alle produkter er naturligvis i vores suveræne kvalitet, til konkurrencedygtige priser og ikke mindst med vores høje servicegrad. Vi leverer naturligvis produkter, som er godkendt til svanemærket byggeri. Kontakt os og hør mere om hvilket sortiment, der passer til dit projekt.