Referencer - se det færdige arbejde

Sådan ser godt håndværk ud, hvis du spørger vores kunder. Nedenfor kan du se eksempler på projekter, hvor Dansanis badeværelsesmøbler er en del af indretningen.

For os er samarbejdet helt essentielt for det endelige produkt, og vi tilbyder kundespecifikke løsninger, som matcher ønsker og krav til såvel det lille som det store professionelle projekt.

Kontakt mig med dit projekt og lad os hjælpe med at løse det med den helt rigtige produkt- og leveringspakke.

Anders Kirkegaard Jensen
Salgschef
Mobil: +45 20 18 98 98
akj@dansani.dk

Frederiks Allé 27

By: Aarhus
Antal: 48 lejligheder

Renovering og udvidelse af 48 lejligheder i det centrale Aarhus – Bygningen er blevet tildelt prisen som årets renovering. Frede Andersen VVS havde har selv haft vvs entreprisen og i den forbindelse leverede vi Dansani badmøbler, vaske, spejle og bruseafskærmning.

Oplevelsen fra slutkunden
Et super produkt som er nemt at rengøre, specielt i sit design og unikt i forhold til pris til en ejendom med mindre lejligheder, hvor der er lagt væk på kvalitet og materialer.

Philip Andersen
Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov
Tlf. +45 86219700
Mail: philip@fredeandersen.dk

Fredensborg Badehotel

By: Rønne
År: 2017-2018
Antal: 68 badeværelser

Renovering af 68 badeværelser på Fredensborg Badehotel, herunder nye badeværelser, hvor HTH Bornholm var hovedentreprenør på inventarleverancen, og Dansani var leverandør af bad-møbler, vaske, spejle og bruseafskærmning.

Oplevelsen fra slutkunden
Et super produkt som er nemt at rengøre, specielt i sit design og unikt som hotelindretning. Mange kunder på hotellet har efterfølgende kontaktet Dansani for at købe tilsvarende møbler.

Vigtige parametre i forhold til levetiden på møbel:
God kvalitet, nemt at rengøre og nem montering.

Ricky Madsen
Butikschef
HTH Køkkenforum, Bornholm
Aakirkebyvej 50
3700 Rønne
Tlf. +45 56932440
Mail: rima@hth.dk

Renoveringsprojekt

By: Nykøbing Falster
År: 2017
Antal: 304 rækkehuse

Jeg har valgt Dansani til et renoveringsprojekt på 304 boliger. Årsagen er at vi i den almene boligsektor har tendens til at nedprioritere vores egen værdi. Vi skal tale os selv op, og have et godt, pænt og funktionelt badeværelse.

Jeg har lagt vægt på udseende, det vil sige design og funktionalitet og her tænker jeg på at vi gerne vil have et badeværelse hvor alt er gemt væk i skabe og skuffer. Vi har kun vores badeværelse til opbevaring af alt lige fra toiletruller og kropsplejeprodukter samt vaskemaskinen, og så er det rart at der er et spejlskab hvor der er mulighed for opbevaring af tandbørster og lignende samt lågerne har spejl på begge sider. Porcelænsvasken og vaskeskabet giver også brugbare anvendelsesmuligheder, og så er der tilbehørsprogrammet, som giver beboeren mulighed for at supplere med yderst anvendelige løsninger, såsom ruminddeling til skufferne, forstørrelsespejl, gummimåtte og lys. Vi har lagt vægt på at der ikke er brugt spånplade, men MDF-plade og den er foliebelagt hele vejen rundt, så holdbarheden skulle være i top.

Alle beboerne har været stolte af deres nye badeværelse, og der er stadig her fire år efter stor tilfredshed med den valgte løsning. Vi har gang i nye byggesager og renoveringssager på i alt 400 boliger, og her har vi disponeret med samme løsning.

Claus Olsson
Formand boligselskabet Vendersbo
Sundtoften
4800 Nykøbing F
Tlf. +45 21729922
Mail: claus@vendersbo.dk

Randersvej 69

By: Aarhus
Antal: 14 lejligheder

Renovering af 14 eksisterende lejligheder og opførelse af 14 nye lejligheder. Frede Andersen VVS havde har selv haft vvs entreprisen og i den forbindelse leverede vi Dansani badmøbler, vaske, spejle og bruseafskærmning.

Oplevelsen fra slutkunden
Et super produkt som er nemt at rengøre, specielt i sit design og unikt i forhold til pris til en ejendom med mindre lejligheder, hvor der er lagt væk på kvalitet og materialer.

Philip Andersen
Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov
Tlf. +45 86219700
Mail: philip@fredeandersen.dk

Strandløkken ferielejligheder

By: Rønne
Antal: 35 ferielejligheder

Renovering af 35 ferielejligheder på Strandløkken Feriepark i Rønne, herunder nye badeværelser. HTH Bornholm har været hovedentreprenør på inventarleverancen med Dansani som leverandør af bruseafskærmning,

Oplevelsen fra slutkunden
Et super produkt som er nemt at rengøre, holdbart og uden nogen form for reklamationer. Med andre produkter er der ofte problemer med at brusedørene får skader – men ikke her.

Vigtige parametrer i forhold til levetiden på møbel:
God kvalitet, nemt at rengøre og nem montering.

Ricky Madsen
Butikschef
HTH Køkkenforum, Bornholm
Aakirkebyvej 50
3700 Rønne
Tlf. +45 56932440
Mail: rima@hth.dk

Scandic the Reef

By: Frederikshavn
År: 2019-2020
Antal: 124 badeværelser

Renovering af 124 badeværelser på hotel Scandic the Reef i Frederikshavn i forbindelse med totalrenovering af hotellet. VVS Installatør Bedre Bad VVS Lykke har stået for VVS-arbejdet, og Dansani har derigennem leveret Match halvrunde bruseafskærmninger i isglas til alle 124 badeværelser.  

Produktet er valgt ud fra følgende kriterier:

  • God kvalitet og egenskab
  • Mål som var egnet til rummet
  • God garanti - 10 år
  • Nem montering

Oplevelsen fra kunden
Forløbet er kørt gnidningsfrit med Dansani. Alle aftaler er overholdt og levering er sket til tiden, direkte til hotellet. Planlægningen med Dansani har været rigtig god. 
Scandic Hotel har været yderst tilfreds med produktet, som lever fuldt op til deres krav om kvalitet, funktionalitet og rengøringsvenlig, som er vigtigt for et hotel med mange gæster. 

Sten Jensen
Aut. VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi
VVS Lykke Aps

Esbjerggade 12
9900 Frederikshavn
Tlf. +45 98420129
Mobil: +45 40429229
Mail: info@vvs-lykke.dk

Projektsalg

Et stærkt samarbejde med de rigtige produkter og servicepakke.

Se mere her »