Stang i krom, 120 cm

Varenr: 190330416
Serie: Air

540 DKK

Serie: Air

Stang i krom, 120 cm

Varenr: 190330416
540 DKK
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Stang på 120 cm til brug på de faste og fritstående vægge 3301 og 3302, stangen kan tilpasses i længden efter behov. Fåes i både messing og krom

High-end materialer komponeret lige så elegant som brugeroplevelsen selv. Diskrete og smukt udførte hængsler i krom og massiv messing holder glasset fast i et svævende og minimalistisk designudtryk, som åbner op for et væld af indretningsmuligheder i alle baderum – uanset stil og størrelse. Her er virkelig kræset for alle detaljer for at skabe en brugeroplevelse ud over det sædvanlige. AIR serien er resultatet af vores kompromisløse søgen efter et 100% vægtløst udtryk. Flush on inside-hængsler i massiv messing med overflade i blank krom svæver uden på glasset og giver en fuldstændig glat glasflade indvendigt. Vælger du Dansani AIR, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani AIR-modeller indvendigt udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCarebehandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

0 cm

Vidde:

120 cm

Emballage Dybde:

5 cm

Emballage Højde:

125 cm

Emballage Vidde:

5 cm

Bruttovægt:

0,8 KG

Nettovægt:

0,8 kg

Søge bredde:

120 cm

Filter bredde:

120 cm

Søge højde:

0-40 cm

EAN:

5711112281991

Isometri

Download