Vaskeskab med 1 låge, 48x40x24 cm

Varenr: K40132
Serie: Zaro

2.850 DKK

Serie: Zaro

Vaskeskab med 1 låge, 48x40x24 cm

Varenr: K40132
2.850 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Skabe: 16 mm fineret MDF-plade med trækantlister, lakeret med fugt­bestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent-polyuretanlak. Bagplader er alufarvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade. Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres desuden som standard med 5 mm glashylder med polerede kanter. Tilvalgsmuligheder som indbygget LED-belysning indvendigt i skabe, vasketøjsposer og træbakker. Låger og fronter: 22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret gribekant. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.

De grebsløse fronter og det eksklusive materialevalg taler et enkelt og stringent designsprog og formidler fornemmelsen af eksklusivitet. Sammen med de mange tilpasningsmuligheder giver det dig muligheden for at skræddersy et unikt, individuelt udtryk. Eksklusiv, elegant og rå med unikke integrerede greb og overflader i en helt særlig gummilak, mat lak eller ægte træfinér.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

48 cm

Vidde:

40 cm

Dybde:

24 cm

Emballage Dybde:

30 cm

Emballage Højde:

51 cm

Emballage Vidde:

42 cm

Bruttovægt:

9,7 KG

Nettovægt:

8,8 kg

Søge bredde:

40 cm

Filter bredde:

40 cm

Søge højde:

40-59 cm

Låger:

1 Låger

Front Type:

Med integreret greb

Hængsling:

Venstrehængslet

Materiale:

Lakeret MDF

Energiklasse:

x

Antal skuffer:

0

Farve:

Sort gummi

Frontfarve:

Sort gummi

EAN:

5708877593278

Isometri

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - DWG format

Download

3D fil - IGS format

Download

3D fil - SAT format

Download

Installationsskitse og mål for forstærkning og eludtag

Download

Monteringsvejledning

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

LED-underlight

LED-underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræset 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lysramme mellem vask og skab

Du kan også tilføje en lysramme mellem vask og vaskeskab for en ekstra stemningsfuld belysning i badeværelset. Hos Dansani er vi specialister i belysning til badeværelser, og vores produkter defineres af faktorer som gode råmaterialer med lang holdbarhed samt en høj kvalitet. Så du kan være sikker på, at håndværket altid er i orden – og at alt fungerer optimalt.

Blød og lydløs lukning af lågerne

Lågerne på vores vaskeskabe er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.